Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Οι Αγγελόπουλοι βάζουν τον Ολυμπιακό «μόνιμα» στο Ελληνικό

Μπορεί η ΚΑΕ να προσπάθησε να το χειριστεί με άκρα μυστικότητα, όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Μ. Παρασκευής, η οικογένεια Αγγελόπουλου προσπαθεί να συμμετέχει στην κοινοπραξία για την αξιοποίηση των χώρων του Ελληνικού, με προοπτική τη μετακόμιση της ομάδας στο κλειστό γήπεδο του Ελληνικού.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Πρωταθλητής» αναφέρει ότι το σχέδιο περιλαμβάνει χρήση του γηπέδου, αλλά και των εμπορικών χώρων που μπορεί να προκύψουν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και ανάπτυξη της περιοχής με χρήσης γης για τον τουρισμό, ξενοδοχειακά, συνεδριακά και εμπορικά κέντρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, πριν από περίπου δέκα ημέρες έγινε έλεγχος από επιστήμονες (τοπογράφους και πολιτικούς μηχανικούς) σε όλη την έκταση του γηπέδου, για να μη γκρεμιστεί όπως αρχικά είχε ειπωθεί από τα μέλη του Ταμείου αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου. Η απόφαση φαίνεται μάλιστα να αλλάζει και να τίθεται θέμα αξιοποίησης του κλειστού γηπέδου.

Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός δεν είχε καταφέρει να μπει στο Ελληνικό, για διάφορους λόγους, αλλά όπως επισημαίνει η εφημερίδα η νέα προσπάθεια για στέγαση όλου του «ερυθρόλευκου» μπάσκετ μπορεί να ευοδωθεί. «Κλειδί» για την υπόθεση, είναι η επιθυμία της οικογένειας του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου να αξιοποιήσει την ευρύτερη περιοχή.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com