Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Μοίρασαν τρόφιμα και ελπίδα


Μοίρασαν τρόφιμα και ελπίδα

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Μεγάλη Τρίτη η πολύ σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία αφορούσε την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για ενίσχυση των σνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν τεράστιες οικονομικές δυσκολίες και πρόβλημα επιβίωσης

Ο Γιάννης Ποτουρίδης εκπροσωπώντας τους πρωταθλητές Ελλάδας μαζί με τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της πειρϊκής ΠΑΕ Γιάννη Γιαννόπουλο, έδωσαν το «παρών» στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δήμου Πειραιά, στην Πλατεία Κοραή και συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ φωτογραφήθηκαν με φιλάθλους του Ολυμπιακού.
«Να κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο»
Στο περιθώριο του προσκλητηρίου που απευθύνουν ο Δήμος Πειραιά και η ΚΟ.Δ.Ε.Π., με κεντρικό σύνθημα «Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο δυνατοί», ο αμυντικός του Θρύλου μίλησε για τη σημασία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.
«Όλοι στον Ολυμπιακό, ο πρόεδρός μας, η ομάδα και οι παίκτες, κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε κάποιες καταστάσεις και να είμαστε δίπλα στον κόσμο. Θέλουμε να τον κάνουμε ευτυχισμένο με όποια πράγματα μπορούμε, γιατί είναι πραγματικά δύσκολες μέρες για όλους», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Ποτουρίδης και συνέχισε μιλώντας για την ενέργεια του Δήμου Πειραιά και του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου:
«Χαίρομαι που είμαι Πειραιώτης και μπορώ να βοηθάω την περιοχή, συμμετέχοντας σε τόσο σημαντικές ενέργειες. Αξίζουν συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή της πόλης μας. Μακάρι να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα και αν περνάει από το χέρι μου να βοηθώ τον κόσμο».
Κλείνοντας, ο Ποτουρίδης δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμά προς τους Πειραιώτες και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού:
«Εύχομαι να έχουν όλοι υγεία. Καλό Πάσχα και πιστεύω ότι τα πράγματα θα διορθωθούν και θα είναι ευτυχισμένοι όλοι οι άνθρωποι».

www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com