Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Συνάντηση για το γήπεδο της Σχολής ΔοκίμωνΓια τέταρτη φορά κλιμάκιο τεχνικών της Γ.Γ.Α επισκέφτηκε το χώρο του γηπέδου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στο πλαίσιο της ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Στην συνάντηση ο Υποδιοικητής της Σχολής, Αρχιπλοίαρχος Π. ΠΑΣΤΟΥΣΕΑΣ δήλωσε ότι  η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων  συμφωνεί στην ανακατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου με φυσικό χλοοτάπητα,  την αναβάθμιση του φωτισμού,  ως και την συντήρηση του φυσικού χλοοτάπητα, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι αθλητικές ανάγκες της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων  ως και οι υποδομές των Πειραϊκών Σωματείων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και ειδικά των σωματείων της Πειραϊκής Χερσονήσου.

Επαναδιατυπώθηκε  από το Τεχνικό Επιτελείο της Γ.Γ.Α  ότι το όλο έργο της ανακατασκευής της αθλητικής εγκατάστασης κοστίζει περί της 500.000€, η δε μελέτη αναβάθμισης του φωτισμού είναι ήδη έτοιμη.

Θυμίζουμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. ΣΤΕΦ.ΧΡΗΣΤΟΥ είχε εκφράσει την πρόθεση του να καλύπτει τις ετήσιες ανάγκες συντήρησης  του νέου φυσικού χλοοτάπητα που θα τοποθετηθεί στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  κ. ΣΤ. ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ σημείωσε προς όλους ότι «είναι η τέταρτη φορά που πραγματοποιείται παρόμοια σύσκεψη και ελπίζουμε ως Διοίκηση την επόμενη φορά που θα κληθούμε να είναι για να καλέσουμε τα σωματεία μας και τους ποδοσφαιριστές τους να χειροκροτήσουν επιτέλους την ανακατασκευή αυτής  της ποδοσφαιρικής  εγκατάστασης και όχι για να ξανακουβεντιάσουμε σε μια πάλι από τα ίδια μετάθεση μιας δίκαιης  προσδοκίας μας, προσδοκία του Ποδοσφαιρικού Πειραιά που θα μας θλίψει και θα μας απογοητεύσει.

Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που κουβεντιάζουμε για αυτό το θέμα της ανακατασκευής,  όπως και η τελευταία φορά που μιλάμε πάλι για την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου του Σ.Ε.Φ. , το οποίο  περιμένει με αγωνία όλος ο Ποδοσφαιρικός Πειραιάς».

Στη  συνάντηση συμμετείχαν από την Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  ο Πρόεδρος  κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ, ο Γεν. Γραμματέας  κ. ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑΣ , ο Ταμίας  κ. ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αναπληρωτής  Ταμίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος  κ. ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑΣ, ο Πρόεδρος Παρατηρητών  κ. ΠΑΝ.ΛΑΠΑΤΑΣ και το μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΜΙΧ.ΜΟΥΣΕΛΗΣ.

Από την  Γενική Γραμματεία Αθλητισμού οι κ.κ. ΜΑΝΟΛΕΔΑΚΗΣ Θ., ΓΙΑΚΑΣ Δ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ.

Από την Διοίκηση της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων ο Υποδιοικητής  Αρχιπλοίαρχος κ. ΠΑΝ. ΠΑΣΤΟΥΣΕΑΣ και ο  Τμηματάρχης  Γενικού και Ναυτικού Αθλητισμού  Υποπλοίαρχος  κ. ΔΗΜ. ΣΟΥΒΑΛΤΖΗΣ.                         

Στην συνάντηση παραβρέθηκε  ο Βουλευτής  κ. ΔΗΜ. ΚΑΡΥΔΗΣ.

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com