Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Αγαπάς τον Πειραια? Αφιέρωσε ενα φωτοκλίκ!


Η ιστορική Λέσχη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. θα υποδεχτεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαΐου την ελεύθερη έκθεση φωτογραφίας –όχι διαγωνισμός- με τίτλο «ΕΝΑ ΦΩΤΟΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ».Το συμβουλευτικό κέντρο "Συν-εργάζομαι" (www.synergazomai.gr) διοργανώνει την 1η μεγάλη έκθεση φωτογραφίας για τον Πειραιά με ανοιχτή πρόσκληση προς όλους, επαγγελματίες φωτογράφους και μη.Μάλιστα υπάρχει και αντίστοιχο event στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.Μπορείτε να το βρείτε εδώ για να μαθαίνετε νέα για την εκδήλωση

Αφιέρωσε ένα φωτογραφικό κλικ για την πόλη του Πειραιά!


Υπάρχει κάποιο σημείο στον Πειραιά που αγαπάς, έχεις μνήμες από αυτό, σε έχει ενθουσιάσει ή θες να αλλάξει; Φωτογράφησε το με τον τρόπο που επιθυμείς και ανέδειξε το στην ελεύθερη έκθεση φωτογραφίας –όχι διαγωνισμός- που θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Μαΐου 2012, στηνΛέσχη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στη Μαρίνα Ζεάς, από τις11.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.

Ανέβασε, λοιπόν, ΔΩΡΕΑΝ από 1η Απριλίου μέχρι 30 Απριλίου 2012, το δικό σου Πειραιώτικο στιγμιότυπο σε ψηφιακή µορφή (διαστάσεις 25x30) στο site: www.photofunpark.gr και έλα να χαρούμε κάθε σημείο της πόλης!

Όλα τα έργα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση μετά το τέλος της θα γίνουν ένα βιβλίο που θα είναι διαθέσιμο για αγορά από κάθε ενδιαφερόμενο.

Την εκδήλωση τιμούν με την παρουσία τους, η εθελοντική ομάδα του Πειραιά «PireActive» και το Πειραϊκό Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑμεΑ (ΠΕΚ/ΑμεΑ). Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ολυμπιακού.Σ.Φ.Π.

Χορηγός εκτύπωσης φωτογραφιών: www.photfunpark.gr

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ; 

1) Επιλέγεις την φωτογραφία που θες να αναδείξεις.

2) Μπαίνεις στο site: www.photofunpark.gr, γίνεσαι μέλος δίνοντας ένα email και ένα password

3) Κάνεις upload την φωτογραφία σου

4) Παραγγέλνεις την φωτογραφία στις διαστάσεις 25X30 επιλέγοντας ως πληρωμή την αντικαταβολή και στα σχόλια προσθέτεις την λέξη: photoklik. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν κάνετε παραγγελία της φωτογραφίας δεν φαίνεται στο σύστημα η συμμετοχή σας. Δεν χρεώνεστε με την παραγγελία αλλά είναι απαραίτητο βήμα για να κατοχυρωθεί η συμμετοχή σας.

5) Η συμμετοχή ολοκληρωθηκε και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

6) Έλα να θαυμάσεις τις φωτογραφίες με τους φίλους/ες σου.


Αναλυτικά τα βήματα: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com