Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

Πασχα στον Πειραια για τη τριτη ηλικια

IMG_3280-1
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, κυρίας Μελίνας Φύκια, σε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου,  προσφέρθηκαν πασχαλινές λαμπάδες και τσουρέκια.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, τόνισε μεταξύ άλλων:
«Ο Πειραιάς είναι η πόλη που πρωταγωνιστεί η ανθρωπιά, η ευαισθησία και η αγάπη, για τη γενιά των μεγάλων αγώνων και θυσιών. Είναι το ελάχιστο που τους προσφέρουμε από το περίσσευμα της ψυχής μας και της αγάπης μας. Τις άγιες ημέρες που έρχονται, θέλουμε να νιώσουν  ότι τους νοιαζόμαστε, ότι είμαστε η μεγάλη οικογένειά τους  που τους στηρίζει. Για εμάς  είναι τα μεγάλα «παιδιά» του Πειραιά και καθημερινά δίνουμε μάχη, μέσα σε αυτήν τη βαθύτατη οικονομική κρίση,  να μην τους λείψει τίποτα, να έχουν το γιατρό τους, τα φάρμακά τους, να έχουν δραστηριότητες, να ψυχαγωγούνται  και να μην νιώθουν μοναξιά.
Εύχομαι η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει και πάλι την ελπίδα σε όλους μας.»
Η Αντιδήμαρχος των ΚΑΠΗ κα Μελίνα Φύκια, τόνισε:
«Σε κάθε ΚΑΠΗ, πραγματοποιήσαμε και μια ξεχωριστή εκδήλωση στο πνεύμα των ημερών, όπου  με τη συμμετοχή της χορωδίας μας ακούστηκαν  θρησκευτικοί ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδας, έγινε ευχέλαιο από ιερείς, ανταλλάξαμε ευχές και τους προσφέραμε λαμπάδες και τσουρέκια.
Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη των ΚΑΠΗ και για την μεγάλη ανταπόκρισή τους,  στο κάλεσμα αλληλεγγύης της Δημοτικής μας Αρχής, όπου βοήθησαν και προσφέραμε ρούχα και τρόφιμα σε πολλές οικογένειες της πόλης.
Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει το αληθινό φως στις ψυχές όλων μας.»
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, κυρίας Μελίνας Φύκια, σε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου,  προσφέρθηκαν πασχαλινές λαμπάδες και τσουρέκια. 
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, τόνισε μεταξύ άλλων:«Ο Πειραιάς είναι η πόλη που πρωταγωνιστεί η ανθρωπιά, η ευαισθησία και η αγάπη, για τη γενιά των μεγάλων αγώνων και θυσιών. Είναι το ελάχιστο που τους προσφέρουμε από το περίσσευμα της ψυχής μας και της αγάπης μας. Τις άγιες ημέρες που έρχονται, θέλουμε να νιώσουν  ότι τους νοιαζόμαστε, ότι είμαστε η μεγάλη οικογένειά τους  που τους στηρίζει. Για εμάς  είναι τα μεγάλα «παιδιά» του Πειραιά και καθημερινά δίνουμε μάχη, μέσα σε αυτήν τη βαθύτατη οικονομική κρίση,  να μην τους λείψει τίποτα, να έχουν το γιατρό τους, τα φάρμακά τους, να έχουν δραστηριότητες, να ψυχαγωγούνται  και να μην νιώθουν μοναξιά. Εύχομαι η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει και πάλι την ελπίδα σε όλους μας.» 
Η Αντιδήμαρχος των ΚΑΠΗ κα Μελίνα Φύκια, τόνισε:«Σε κάθε ΚΑΠΗ, πραγματοποιήσαμε και μια ξεχωριστή εκδήλωση στο πνεύμα των ημερών, όπου  με τη συμμετοχή της χορωδίας μας ακούστηκαν  θρησκευτικοί ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδας, έγινε ευχέλαιο από ιερείς, ανταλλάξαμε ευχές και τους προσφέραμε λαμπάδες και τσουρέκια.Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη των ΚΑΠΗ και για την μεγάλη ανταπόκρισή τους,  στο κάλεσμα αλληλεγγύης της Δημοτικής μας Αρχής, όπου βοήθησαν και προσφέραμε ρούχα και τρόφιμα σε πολλές οικογένειες της πόλης. Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει το αληθινό φως στις ψυχές όλων μας.»


portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com