Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Προσφορά για 500 παιδιά από τον Ολυμπιακό


Νέα προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα παιδιά των Ακαδημιών των πειραϊκών σωματείων.
Όπως ενημέρωσε την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά ο διευθύνων σύμβουλος της «Καραϊσκάκη ΑΕ», Βασ.  Βασιλειάδης η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλεί 500 παιδιά των Ακαδημιών των πειραϊκών σωματείων  να δώσουν ραντεβού στο parking P3 του «Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» την Κυριακή 8.4.2012 και ώρα 17.30 για να μπουν δωρεάν στο γήπεδο.
Η ΕΠΣΠ καλεί τους εκπροσώπους των Ακαδημιών να επικοινωνήσουν με τους κ.κ. Βασ. Βασιλόπουλο και Κων. Χολέβα προκειμένου να ρυθμιστούν όλα τα διαδικαστικά.
Εάν κάποιες Ακαδημίες σωματείων μας έρθουν με πούλμαν στο «Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ», θα ρυθμιστεί από την Ε.Π.Σ.Π.  σε συνεργασία με την ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΕ για ότι απαιτείται.
Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί άλλη μια φορά την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και τον Πρόεδρο της κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, γιατί για μια ακόμη φορά δείχνει έμπρακτα το ευγενικό ενδιαφέρον του, την ευαισθησία και την στήριξη τν ερασιτεχνικών υποδομών, δίνοντας τη δυνατότητα σε παιδιά των Ακαδημιών να παρακολουθήσουν στο ιστορικό Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ του Πρωταθλητή μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. «Σας ευχαριστούμε κ.ΜΑΡΙΝΑΚΗ»!


pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com