Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Βραδυπωριακος - Ταλαιπωριακος 13/4/2012

Βραδύπωροι – Ταλαίπωροι εν δράσει


Πιστοί στο ιστορικό τους ραντεβού, οι Βραδύποροι , βετεράνοι του Ολυμπιακού και οι Ταλαίπωροι, βετεράνοι της Προοδευτικής θα συναντηθούν την Μεγάλη Παρασκευή στο γήπεδο Νίκαιας – Προοδευτικής, για 51η συνεχόμενο φορά.
Ο Θρυλικός θεσμός συνεχίζεται, από το 1961 που έγινε το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στον Βραδυπωριακό και τον Ταλαιπωριακό, διατηρώντας άσβεστες τις μνήμες από παλαιότερες εποχές, στις οποίες έγραψαν ιστορία μεγάλοι άσοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου από τον Ολυμπιακό και την Προοδευτική, αλλά και από νεότερα χρόνια, που είχαν και έχουν μεγαλύτερη λάμψη, λόγω της εξέλιξης που γνώρισε το άθλημα.
Το παιχνίδι το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου άσου του Ολυμπιακού, Λάκη Γκλέζου, θα ξεκινήσει στις 10:30.
Κύπελλα έχουν αθλοθετήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Προοδευτική, η ΕΠΣ Πειραιά, ο Δήμος Πειραιά, ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη και άλλοι φορείς.
Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη, θα τιμήσει τους συμπαίκτες του αείμνηστου Λάκη Γκλέζου, Κελεσίδη, Γκαϊτατζή, Σιώκο, Αγγελή, Καραβίτη, Γιούτσο, Δεληκάρη, Σταυρόπουλο και τον προπονητή, Γιώργο Δαρίβα.
Την ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εκπροσωπήσει ο διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκης Α.Ε., Βασίλης Βασιλειάδης.
Ο Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου παλαιμάχων Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Onsports, με αφορμή τον 51ο αγώνα του Βραδυπωριακού με τον Ταλαιπωριακό, τόνισε:
«Μεγάλη ημέρα πάντοτε η Μεγάλη Παρασκευή, για τον χώρο των Βετεράνων, για τις αναμνήσεις, για το ιστορικό αυτό παιχνίδι που μπήκε στην 6η δεκαετία. Ο 51ος αγώνας. Μια διοργάνωση που δεν διακόπηκε ποτέ. Ούτε κατά την δικτατορία του 1967. Κάθε χρόνο στην πολύ σημαντική εκδήλωση παρουσιάζουμε νέους παίκτες.
Φέτος για πρώτη φορά θα αγωνιστούν, οι Γιώργος Ανατολάκης, Γιώτης Τσαλουχίδης, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μαζί με όλους τους άλλους πολύ σημαντικούς παίκτες, όπως οι Μητρόπουλος, Γκόγκιτς, Πουρσανίδης, Τσιαντάκης, Βαμβακούλας, Ιωαννίδης, Σαββίδης, Καλύκας, Βαΐτσης, Κελεσίδης, Καραβίτης,  Γκαϊτατζής, Αγγελής, Σταυρόπουλος».


πηγη onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com