Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Διευκρινήσεις για το Βεάκειο και το Passport

veakeio
Αποκλειστικό του Portnet.gr
Η επιτυχημένη ομάδα του PassPort στο χώρο του πολιτισμού στον Πειραιά, η οποία από το τίποτα «ανάστησε» το ιστορικό Χαιλάιφ στη πλατεία Κοραή, σύμφωνα με πληροφορίες του Portnet ανέλαβε την διαχείριση του καλλιτεχνικού  προγράμματος το οποίο η εκάστοτε δημοτική αρχή παρουσιάζει κάθε καλοκαίρι στο Βεάκειο Θέατρο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα αναφέρεται κατά το 60% στο θέατρο και 40% σε μουσικές παραστάσεις.

Εκ παραδρομής το Portnet έδωσε μια λανθασμένη εικόνα για την συνεργασία του Passport με το δήμο Πειραιά και το Βεάκειο. Η πραγματικότητα αποδίδεται με την παρακάτω ανακοίνωση της ομάδας που διευθύνει το Passport, την οποία ευχαρίστως δημοσιεύουμε.
«Αναφερόμενοι σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας σας σχετικά με τις καλοκαιρινές δραστηριότητες  του Passport  σας γνωστοποιούμε ότι ουδεμία διαχείριση του Βεακείου αναλάβαμε ευθύνη και καθήκον που ανήκει αποκλειστικά στο δήμο Πειραιά.
Το  Passport όπως  μπορεί να κάνει ο οιοσδήποτε καλλιτεχνικός παραγωγός έχει κλείσει 16 ημερομηνίες για την πραγματοποίηση μουσικών θεατρικών και κινηματογραφικών παραστάσεων».
Εξάλλου και από τον Ο.Π.Α.Ν. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Κύριοι, 
στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) Πειραιά ουδεμία διάθεση έχουμε να εμπλεκόμαστε σε σενάρια που μόνο σκοπό έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων ή ίσως και υποβάθμισης της προσπάθειας που καταβάλλουμε ένα χρόνο και πλέον τόσο εμείς ως Διοίκηση του ΟΠΑΝ όσο και οι συνεργάτες – εργαζόμενοι σ’ αυτόν.
Η διαχείριση του καλλιτεχνικού προγράμματος είναι αποκλειστική ευθύνη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) Πειραιά όπως ήταν και κατά την περσινή επιτυχημένη διαχείριση του προγράμματος του Βεακείου η οποία έκλεισε με θετικό πρόσημο.
Η Διοίκηση του ΟΠΑΝ είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε παραγωγό επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί της με κοινό μέλημα την ανάδειξη αυτού του μοναδικού χώρου που ονομάζεται Βεάκειο Θέατρο και την παρουσίαση του καλύτερου δυνατού προγράμματος κι αυτό το καλοκαίρι."

portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com