Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Η διαφορά του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή


Το κλίμα είναι "βαρύ" για τον Ηρακλή, καθώς δεν ακολούθησε την πορεία της πλειοψηφίας στην διαδικασία εξυγίανσης. Ο Ολυμπιακός συντηρεί δυναμικά 12 αθλήματα, σε αντίθεση με τον Ηρακλή, και εκεί είναι η διαφορά ανάμεσα στους δύο συλλόγους. 
Ο σύλλογος του Ολυμπιακού συντηρεί ενεργά και δυναμικά 12 αθλήματα, σε αντίθεση με τον Ηρακλή, ο οποίος χρωστάει στο βόλεϊ λεφτά, ενώ το περασμένο καλοκαίρι κοίταξε το συμφέρον του, μη ακολουθώντας την πλειοψηφία. Το κλίμα είναι, πλέον, "βαρύ" για τους Θεσσαλονικείς. 

Είναι γεγονός πως τι3ς τελευταίες μέρες είναι "βαρύ" το κλίμα, από τις περισσότερες ομάδες του συνεταιρισμού, για την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή, ο οποίος ύστερα από επιλογή του δεν ακολούθησε την πορεία της πλειοψηφίας των συλλόγων (όπως έπρεπε να κάνει) που έριξαν τα μπάτζετ τους προκειμένου να μπουν σε μία διαδικασία εξυγίανσης. Οι Θεσσαλονικείς, λοιπόν, λειτούργησαν ανταγωνιστικά, έχοντας στο μυαλό τους μόνο το δικό τους συμφέρον.

Πίσω από την φετινή επιτυχία των μπλε, όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και ορισμένα σημαντικά πράγματα: Ο Ηρακλής συνεχίζει να χρωστά σε αρκετούς παίκτες, προηγούμενων ετών, με συνέπεια να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα του από την Ε.Ε.Α. η οποία ωστόσο έχει και ευθύνες καθώς είχε δώσει το πράσινο φως για να συμμετάσχει ο "γηραιός" στο πρωτάθλημα.

Και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, και εδώ είναι μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον Ηρακλή, πως ο Ολυμπιακός με την οικονομική και ηθική αρωγή των φιλάθλων του έχει κάνει το μεγάλο βήμα εφέτος ώστε να έχει μέλλον όχι μόνο η ομάδα βόλεί ανδρών αλλά και τα 12 αθλήματα, ομαδικά και ατομικά, που καλλιεργεί μαζί με τις αντίστοιχες ακαδημίες. Μοναδικό επίτευγμα αν αναλογιστούμε πως όλοι οι άλλοι σύλλογοι δυσκολεύονται να κρατήσουν μία ή δύο ομάδες.

redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com