Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Σύσκεψη προετοιμασίας του τελικού της ΕΠΣΠΣύσκεψη για την προετοιμασία του μεγάλου τελικού του κυπέλου της ΕΠΣΠ ανάμεσα στον Ατρόμητο Πειραιά και στον ΑΠΟ Κερατσίνι πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στην αίθουσα συσκέψεων του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί, το Σάββατο 31 Μαρτίου, και αποτελεί μια μεγάλη γιορτή του πειραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Με την έναρξης της σύσκεψης ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ. Στέλιος Μπρατσόλης χαιρέτησε τους παραβρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την συμβολή του καθενός στην πραγματοποίηση του τελικού, που αποτελεί  γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής.
Ο πρόεδρος της Ένωσης τόνισε επίσης ότι, είναι πολύ σημαντικό που ο τελικός αγώνας κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Π. για δεύτερη συνεχή χρονιά γίνεται στον ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο γήπεδο  «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ»  που με σεβασμό θα χρησιμοποιήσουν και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι οι δύο ιστορικές ομάδες του Πειραιά και ο φίλαθλος κόσμος των ομάδων και της περιοχής.
Ακόμα, ο κ. Μπρατσόλης ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την «Καραϊσκάκης Α.Ε.» για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά για την συνεργασία και τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να γίνει και να απολαύσουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι». 
Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος, Κώστας Χολέβας αναφέρθηκε σε οργανωτικά θέματα του τελικού που έχουν σχέση με την διάθεση προσκλήσεων, εισιτηρίων, την είσοδο και παραμονή φιλάθλων στο γήπεδο, τον καθορισμό των θέσεων των φιλάθλων των δύο ομάδων στις κερκίδες, καθώς και των ακαδημιών όλων των πειραϊκών σωματείων.
Μίλησαν επίσης και ο κ. Γ. Χατζημανώλης (Διευθυντής Γ. Καραϊσκάκης}, ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Αποστολάκης και ο Γεν. Γραμματέας της ένωσης, κ. Κ. Βράκας, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός., κ. Ι. Τσιρώνης και οι εκπρόσωποι των σωματείων, κ. Μιχ. Αραούζος (πρόεδρος Α.Π.Ο. Κερατσινίου} και κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος (εκπρόσωπος Ατρόμητος Πειραιά}.
Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Αποστολάκης, ο Διοικητής  Τροχαίας Πειραιά, κ. Λιάσκος, οι αστυνομικοί κ.κ. Παγάνης και Αντωνίου, ο διευθυντής του «Γ. Καραϊσκάκης», κ. Χατζημανώλης και ο κ. Τίγκας (Εκπρόσωπος Επιτροπής Καταπολέμησης της Βίας). 
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσαν το παρών οι κ.κ. Γ. Τσιρώνης, Μπαλόκας,  και Μπατούνας.
Από την ΕΠΣ Πειραιά ήταν παρόντες οι Σ. Μπρατσόλης, Λέλα Αθανασοπούλου, Κ. Βράκας, Βασ.  Βασιλόπουλος, Κ. Χολέβας, Π. Λαπατάς Δημ. Νατσούλης και από τα σωματεία οι Μ. Αραούζος και Μ. Χατζηαντωνίου (Α.Π.Ο. Κερατσίνι), Αν. Παπαδόπουλος (Ατρόμητος Π.)

πηγη pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com