Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Τους ιπταμενους δισκους τους ξεραμε...τωρα ερχονται οι ιπταμενες γλαστρες...


Ανθοστολισμοί και "ιπτάμενες γλάστες"!
•Ψωμί, τυρί δεν έχουμε……. «ιπτάμενες γλάστρες» για την όρεξη
•Την ώρα που γίνονται κατασχέσεις στον Δήμο για οφειλές σχεδιάζονται ανθοστολισμοί αξίας 70.000 ευρώ!

«Ιπτάμενες γλάστρες» σχεδιάζει να φέρει στον Πειραιά η δημοτική αρχή της πόλης στοχεύοντας μάλιστα να πραγματοποιήσει διαγωνισμό, με προϋπολογισμό 70.000 ευρώ!....
«Από την μια πλευρά, οι διαταγές πληρωμής από ανεξόφλητες οφειλές του Δήμου προς προμηθευτές έρχονται η μια μετά την άλλη (πρόσφατα ο προμηθευτής καυσίμων έβγαλε διαταγή πληρωμής για ανεξόφλητες οφειλές –κοινώς κατάσχεση-) και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών , βγάζοντας «λαγούς από το καπέλο του», προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση και από την άλλη, αγοράζουμε ,με διαγωνισμό βέβαια, ιπτάμενα φυτοδοχεία και γλάστρες  αξίας 70.000 ευρώ  για τον ανθοστολισμό της πόλης μας !!!! «, κατήγγειλε, σε ανακοίνωσή του, ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, επικεφαλής της παράταξης «Πειραιάς Όλοι Μαζί», Αντώνης Καλογερόγιαννης.
Ο κ. Καλογερόγιαννης αποκάλυψε, ακόμα, σε σχέση με την τραγελαφική υπόθεση ότι:
«Στην Οικονομική Επιτροπή της Τρίτης 20/3/2012 ήρθε ως θέμα (και μάλιστα ως έκτακτο, προ ημερησίας διάταξης) η προμήθεια 900  εναέριων κρεμαστών φυτοδοχείων.
Σύσσωμη η αντιπολίτευση εξέφρασε αρνητική άποψη και πρότεινε την απόρριψη του αιτήματος, όμως, διπλωματικά και «έξυπνα» φερόμενος ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και αναπληρωτής Δημάρχου κος Κάρλες, απέσυρε το θέμα (προσωρινά) και πρότεινε την επαναφορά του σε επόμενη συνεδρίαση ως θέμα ημερησίας διάταξης και με την παρουσία υπηρεσιακού παράγοντα από την Διεύθυνση Πρασίνου ώστε να απαντήσει σε ότι ερωτηθεί από τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής».
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι συμπεριφορές τέτοιου είδους, παλαιοκομματικής νοοτροπίας, έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση. Κι ο Δήμαρχος, από τους πλέον ενεργούς πολιτικούς, μιας και διετέλεσε υφυπουργός στο Υπ. Εθνικής Άμυνας (υπήρξε δηλαδή μέλος σε κυβέρνηση που αύξησε το δημόσιο χρέος), έχει κι αυτός σημαντικό μερίδιο για την πορεία της χώρας προς το Δ.Ν.Τ.
Ας μην το ξεχνάμε, ουδείς ενεργός πολιτικός από την Μεταπολίτευση και μετά , Δημάρχου συμπεριλαμβανομένου,  δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Όπως και να μην ξεχνάμε και την λαϊκή ρήση  «ψωμί, τυρί δεν έχουμε, ραπανάκια για την όρεξη», υπογράμμισε ο κ. Καλογερόγιαννης, ο οποίος ακόμα αναφέρει ότι:
«Πριν καιρό, ένας πολιτικός που υποσχέθηκε «οικονομικό νοικοκύρεμα» του υπερχρεωμένου Δήμου Πειραιά, ανέλαβε τη Δημαρχία της πόλης μας. Δεν είχε συνειδητοποιήσει τη δεινή κατάσταση στα οικονομικά του Δήμου και φερόταν ως «ηγεμόνας» στην Πειραϊκή κοινωνία αγοράζοντας «ιπτάμενα φυτοδοχεία» για τον στολισμό της πόλης».

pireas2day.gr

προσωπικο σχολιο: keep mizing...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com