Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Δωρεάν φροντιστήρια σε μαθητές στο Δήμο Κερατσινίου- ΔραπετσώναςΦροντιστηριακή υποστήριξη με Δωρεάν μαθήματα στους μαθητές των σχολείων του Δήμου για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, καθώς επίσης και τις δύο πρώτες τάξεις του Λυκείου, θα παραδίδουν εθελοντές καθηγητές.

Η πρωτοβουλία, η οποία ανήκει στην «Ακαδημία της Ελευθερίας του Πνεύματος» (Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση), βρήκε θερμή υποστήριξη από το Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Μάλιστα για την υλοποίηση της δράσης αυτής, o Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια βίου Μάθησης κ. Πέτρος Καψοκόλης, παραχώρησε το 2ο Λύκειο Δραπετσώνας (που βρίσκεται στην οδό Αγίου Φανουρίου 10, δίπλα από το πρώην δημαρχιακό μέγαρο Δραπετσώνας), για τη διεξαγωγή των φροντιστηριακών μαθημάτων, κάθε απόγευμα (5-8μ.μ.).
Οι μαθητές που έχουν ανάγκη από τα δωρεάν μαθήματα υποστήριξης για πληροφορίες και εγγραφές μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 6945960279, στις ώρες (11πμ-1μμ, 6μμ-9μμ) και 2104317001 (11πμ- 1μμ) καθημερινά.
Επίσης, όσοι καθηγητές επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία και να διδάξουν εθελοντικά, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα παραπάνω τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com