Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Η διεθνής Ελ. Λαμπαδαρίου "σφυρίζει" στον τελικό


Ορίστηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά το διαιτητικό τρίο  του τελικού αγώνα του Κυπέλλου ερασιτεχνών Πειραιά, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 31/3 στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», με αντιπάλους τον Ατρόμητο Πειραιά και τον ΑΠΟ Κερατσίνι.
Συγκεκριμένα, διαιτητής του μεγάλου τελικού ορίστηκε η διεθνής ρέφερι κ. Ελένη Λαμπαδαρίου με βοηθούς τον κ. Μάριο Σταμάτη και τον κ. Παναγιώτη Γκολέ.
Η Ελένη Λαμπαδαρίου από τον Πειραιά είναι Διεθνής διαιτητής στην τρίτη κατηγορία της UEFA και το επάγγελμά της είναι αστυνομικός
Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Ευάγγελος Αργύρης.
Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Παύλος Κωνσταντινίδης.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαιτησίας, που έγινε την Πέμπτη 22/3, αποφασίστηκε να προταθεί προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΠ να τιμηθεί για την προσφορά του στο πειραϊκό ποδόσφαιρο, ο διαιτητής Μίλτος Τερζάνης. Η πρόταση αυτή θα συζητηθεί στο Συμβούλιο της 27ης Μαρτίου.
Στο μεταξύ, καλούνται από την ΕΠΣΠ να σωματεία μέλη της να παραλάβουν από την γραμματεία της τις προσκλήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Π. κ. Κων. Χολέβα.
•Τέλος, η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία της ότι την Κυριακή 1.4.2012 θα διεξαχθούν αγώνες Πρωταθλήματος  Α΄ & Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά.

pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com