Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Μουσείο στο διαδίκτυο για την ιστορία της Ελληνικής Ναυτιλίας

Ο Μιχάλης Λάμπρος Αντιπρόεδρος ΕΝΩΣΗΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ έστειλε την κάτωθι επιστολή στον εκδότη Γιώργο Φουστάνο για την ιδέα του να δημιουργήσει πρωτοποριακό Μουσείο στο διαδίκτυο για την ιστορία της Ελληνικής Ναυτιλίας«Κύριον
Γεώργιον Φουστάνον,
Αθήνα
Αγαπητέ φίλε Γιώργο,

Την περασμένη Δευτέρα 19/3/2012 μου έδωσες για άλλη μια φορά την ευκαιρία να απολαύσω ένα μικρό μέρος του τεράστιου έργου σου για την υπόθεση της ιστορίας της μεγάλης Ελληνικής Ναυτιλίας την οποίαν ορθώς αποκαλείς SHIPPING MIRACLE.

Είναι πολύ δύσκολο σε έναν ομιλητή να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσοχή του κοινού καθ΄όλη την διάρκεια μιας ομιλίας. Εσύ Γιώργο κατόρθωσες, και είναι πραγματικά προς τιμή σου, να καθηλώσεις επί μια ολόκληρη ώρα με την άψογη ομιλία σου ένα κοινό που το αποτελούσαν ισχυροί ναυτιλιακοί παράγοντες, εκπρόσωποι όλων των τάξεων της ναυτιλίας μας, άνθρωποι που έδωσαν ολόκληρη την ζωή και τις δραστηριότητές σας στο Ελληνικό πλοίο και έζησαν και ζουν από κοντά τις χαρές και τις λύπες, την αισιοδοξία και την απογοήτευση που κυοφορούνται ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες στην Ακτή Μιαούλη.

Η πρωτότυπη απόφασή σου να δημιουργήσεις ένα πρωτοποριακό Μουσείο στο διαδίκτυο για την ιστορία της Ελληνικής Ναυτιλίας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της επιθυμίας σου να κάνεις κοινωνούς των ευρημάτων μιας ολόκληρης ζωής όλους τους Έλληνες.

Θέλω να γνωρίζεις ότι όχι μόνον εγώ αλλά και μια μεγάλη μερίδα των ανθρώπων της ναυτιλίας επικροτούμε και επαινούμε θερμά αυτή σου την προσπάθεια και θα μας έχεις σίγουρα δίπλα σου αρωγούς σε ο,τιδήποτε μπορούμε να σε στηρίξομε.

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία κάτι για το οποίο είμαι απόλυτα βέβαιος".marinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com