Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Τους έκοψε η ΕΡΤ!ΕΡΤ το μεγαλείο σου... Η δημόσια τηλεόραση την ώρα που ο Δημήτρης Χονδροκούκης σήκωνε την ελληνική σημαία μέσα στην Πόλη, δεν έδειχνε τις προσπάθειες του. Έκοψε τους αγώνες το Σάββατο για να δείξει την ομιλία Παπουτσή! Ο Δημήτρης Χονδροκούκης μίλησε για αυτό το απίστευτο περιστατικό στο Contra.gr. 
O Δημήτρης Χονδροκούκης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο ύψος, αγνοήθηκε, υποτιμήθηκε από την ΕΡΤ για ανεξήγητους λόγους. Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Βασίλη Σεβαστή, οι σχολιαστές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου, την ώρα που αγωνιζόταν ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έκαναν καν αναφορά στην υπερπροσπάθειά του.
Ο τελικός του ύψους στον οποίο ο Χονδροκούκης έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες, δεν μεταδόθηκε ποτέ από την ΕΡΤ!
Τα αναπάντητα ερωτήματα...
Ποιος ανεύθυνος-υπεύθυνος επέλεξε να μεταδοθεί η ομιλία του Χρήστου Παπουτσή στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο και να μην προβληθούν οι προσπάθειες των Ελλήνων πρωταθλητών Φιλιππίδη και Τσάτουμα στην Κωνσταντινούπολη; Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΡΤ έχει ελεύθερα και ψηφιακά κανάλια, στα οποία θα μπορούσε να γίνει η μετάδοση. Και αν δεν ήταν δική τους επιλογή (διοικούντων) να διακοπεί η μετάδοση, τότε ποιος ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τέτοια εντολή; Αλήθεια, κάποιος ή κάποιοι από τη διοίκηση της ΕΡΤ δεν πρέπει να δώσουν εξηγήσεις σ' αυτό το παιδί που δόξασε την χώρα μας; Γιατί δεν προβλήθηκε ο τελικός του ύψους με τις προσπάθειες του Χονδροκούκη; Ποιες ήταν οι προτεραιότητες της δημόσιας τηλεόρασης; Τα "καυτά" ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις...
"Πραγματικά, δεν το πίστευα..."
"Μου το είπαν τα μέλη της αποστολής, πραγματικά δεν το πίστευα, κρίμα γιατί έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Δυστυχώς η προσπάθειά μου δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ για ανεξήγητους λόγους, δεν έχω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο", δήλωσε στο Contra.gr με απογοήτευση το "χρυσό" παιδί του ελληνικού αθλητισμού, Δημήτρης Χονδροκούκης.
 
"Περήφανος μέσα στην Πόλη..."
"Πήρα το χρυσό μέσα στην Πόλη, αυτό για μένα είναι ξεχωριστό, διαφορετικό, λόγω της ιστορίας. Ένιωσα πολύ περήφανος και ικανοποιημένος από την μεγάλη προσπάθειά μου. Ήταν ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με πολλές δυσκολίες, όμως τα κατάφερα. Η πρώτη θέση μέσα στην Κωνσταντινούπολη, έχει άλλη αίσθηση από ένα μετάλλιο στην Αυστραλία για παράδειγμα", υποστήριξε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.
"Τώρα θα ξεκουραστώ λίγο και μετά πάλι προπόνηση. Έχω πολλές υποχρεώσεις και στον ανοιχτό στίβο, με απώτερο στόχο βέβαια τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το καλοκαίρι. Αυτοί οι αγώνες έχουν άλλη αίγλη, όμως εγώ παλεύω κάθε φορά για το καλύτερο. Η πρώτη θέση δεν είναι αυτοσκοπός, το θέμα είναι να δίνω σε κάθε αγώνα τον καλύτερο εαυτό μου", τόνισε ο Δημήτρης Χονδροκούκης.
Τι να πω; Απίστευτο περιστατικό...
Ο πρόεδρος την ομοσπονδίας στίβου Βασίλης Σεβαστής μίλησε για την ενέργεια της ΕΡΤ:
"Στην Κωνσταντινούπολη, στο Παγκόσμιο Στίβου έγιναν δύο περιστατικά. Το πρώτο έγινε με τους Τσάτουμα και Φιλιππίδη, οι οποίοι κόπηκαν από την ΕΡΤ (η μετάδοση του αγώνα) για να δείξει την ομιλία Παπουτσή από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Και φυσικά το δεύτερο περιστατικό είναι ο αγώνας του Δημήτρη Χονδροκούκη. Δεν έδειξαν καν τον αγώνα και μάλιστα οι σχολιαστές του αγώνα, δεν έκαναν ούτε καν ραδιοφωνική μετάδοση! Υποτίμησαν το γεγονός, τι να πω; Δεν υπήρχε σχεδιασμός και δεν είχε προβλεφθεί τίποτα. Ακόμη και σήμερα κανένας από την ΕΡΤ, δεν μου έχει δώσει μια εξήγηση γιατί δεν προβλήθηκαν οι προσπάθειες των Ελλήνων πρωταθλητών. Ακόμη περιμένω..."
ΣΕΓΑΣ κατά ΕΡΤ!
Διαμαρτυρία με αφορμή την κίνηση της ΕΡΤ να διακόψει τη ζωντανή μετάδοση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, προκειμένου να μεταδώσει πολιτική εκδήλωση, εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου.
"Ο ΣΕΓΑΣ διαμαρτύρεται για την διακοπή της ζωντανής μετάδοσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Κωνσταντινούπολης, για περίπου 45 λεπτά για την μετάδοση πολιτικής εκδήλωσης. Η ενέργεια αυτή προσβάλλει τους χιλιάδες Ελληνες φιλάθλους, αλλά και την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών, οι οποίοι εκπροσωπούν την Ελλάδα σε μια μεγάλη διοργάνωση".
contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com