Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Group therapy στου Ρεντη

Mε πρωτοβουλία του Βασίλη Τοροσίδη, οι παίκτες του Ολυμπιακού έμειναν για περίπου μία ώρα στα αποδυτήρια μετά το τέλος της προπόνησης την Πέμπτη (19/1) και συζήτησαν για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας.
Οι παίκτες συμφώνησαν πως η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που πρέπει στα τελευταία παιχνίδια και απ` όσα είπαν προκύπτει πως γνωρίζουν καλά ότι για να αλλάξουν τα δεδομένα θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ περισσότερο και να βάλουν το κοινό καλό πάνω από το "εγώ" τους.
Αναλυτικά τι είπαν οι παίκτες του Ολυμπιακού:
Τοροσίδης: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι και να το δείχνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς οι έλληνες ξέρουμε πάρα πολύ καλά πόσο μεγάλη είναι η πίεση από τον κόσμο, την νιώθουμε περισσότερο και είναι λογικό. Βλέπουμε καθημερινά να λένε δεν είμαστε ομάδα και ότι δεν είμαστε οι ίδιοι με πέρυσι. Λένε ότι δεν παίζουν όλοι για ην ομάδα και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει αυτή η εικόνα στον κόσμο. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίζουμε. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».
Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Πάνω από όλα είναι ο Ολυμπιακός, είμαστε υποχρεωμένοι να συνέλθουμε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε όπως ξέρουμε. Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε εάν είμαστε αυτοί που πρέπει. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά για να το κάνουμε θα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα».
Μέλμπεργκ: «Εγώ θεωρώ ότι σε πολλά ματς έχουμε πρόβλημα πειθαρχίας. Όλοι τρέχουμε μπροστά και εάν χάσουμε την μπάλα, οι αμυντικοί έχουμε πρόβλημα, καθώς οι περισσότεροι δεν γυρίζουν να βοηθήσουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς, να παίζουμε για την ομάδα και όχι να βλέπουμε τους εαυτούς μας. Πρέπει ο καθένας μας να κάνει τη δουλειά του και αυτό που του έχει ανατεθεί μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να αμυνόμαστε, αλλά και να κάνουμε επίθεση. Όλοι μαζί, όχι ό,τι θέλει ο καθένας…».
Μοντέστο: «Πρέπει να δείχνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι θέλουμε να παίζουμε καλά και να κερδίσουμε τα ματς. Δεν πρέπει να μιλάμε. Τα λόγια δεν κερδίζουν αγώνες, αλλά μόνο η σκληρή προσπάθεια από όλους…».
Πάντελιτς: «Πρέπει να παίζουμε πάντα σαν ομάδα. Πέρυσι, δεν μπορούμε να μας αντιμετωπίσει κανείς, αλλά τώρα δεν κάνουμε το ίδιο, γιατί δεν παίζουμε όλοι μαζί και δεν προσπαθούμε όλοι. Χάνουμε την μπάλα και αντί να την κυνηγήσουμε και να την κερδίσουμε ξανά, λέμε ότι “εντάξει, το κάνει κάποιος άλλος…”. Δεν γίνεται αυτό, πρέπει να προσπαθούμε όλοι».
Τζεμπούρ: «Δεν πιστεύω ότι είναι δύσκολα τα ματς στο πρωτάθλημα, εμείς τα κάνουμε δύσκολα με τον τρόπο που παίζουμε. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό και να γίνουμε πιο ενεργητικοί. Δεν γίνεται να μην μπορούμε να κερδίσουμε χειρότερες ομάδες από εμάς» 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=117151#ixzz1k2Apggmp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com