Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

Κορεάτικο ενδιαφέρον για τα Λιπάσματα- ΟΛΠΙδιαίτερο ενδιαφέρον για επενδύσεις στη χώρας μας επέδειξε επιχειρηματικό κλιμάκιο από τη Κορέα το οποίο επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις κρουαζιέρας στο Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς.
Στελέχη του ΟΛΠ παρουσίασαν στους Κορεάτες το επενδυτικό σχέδιο του Οργανισμού και τις ευρύτερες δυνατότητες ανάπτυξης που υπάρχουν για την χρηματοδότηση των μεγάλων του επενδύσεων όπως: επέκταση του κεντρικού λιμένα, monorail, μετατροπή της Παγόδας σε ξενοδοχείο 5* και Πολιτιστική Ακτή.
Παράλληλα συζητήθηκε η δυνατότητα επενδύσεων στην περιοχή Λιπασμάτων της Δραπετσώνας όπου ο Ο.Λ.Π. έχει στην κατοχή του το σύνολο των ακτών με ποσοστό περίπου 16%.
Κατά τη διάρκεια των διμερών επαφών συζητήθηκαν τα οικονομικά μεγέθη του Οργανισμού σε σχέση με την πώληση του 23,1% των μετοχών του Ο.Λ.Π. Α.Ε., τις οποίες σήμερα κατέχει και διαχειρίζεται το «Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων».
Στις συναντήσεις μετείχαν εκπρόσωποι των εταιρειών Hyundai Corporation, Hanwha Corporation, Korean Reinsurance Company, Korea Exchange, Hanwha Europe

πηγη http://www.pireas2day.gr/02,33,1635,00.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com