Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Συμπεριφορά βλαχο-βουλευτή…kardaras_neo-1Από τον Δημοτικό Σύμβουλο  του Δήμου Πειραιά και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης  «Το Λιμάνι της Αγωνίας» Γιάννη Καρδαρά  λάβαμε την ακόλουθη επιστολή, η οποία αναφέρεται στο τρόπο με τον οποίο ο Υφ. Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος επέλεξε να επικοινωνήσει με τους πολίτες του Πειραιά, στους οποίους σε λίγους μήνες θα ζητήσει και την ψήφο τους…

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:
«Στις 13,42 ώρα της 29/12/2011 έλαβα κλήση στο κινητό μου τηλέφωνο με την ένδειξη προσωπικός αριθμός (απόκρυψη) και μία γυναικεία φωνή μου είπε ότι τηλεφωνεί από το Υπουργείο Παιδείας και ότι  εκπροσωπεί τον νυν Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας και διορισμένο από την Ν.Δ. κ. Αρβανιτόπουλο, ο οποίος μου εύχεται «χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2012»
Ευχαρίστησα την άγνωστη κυρία αλλά τις υπέβαλα τρεις ερωτήσεις:
-Πώς γνωρίζει τον αριθμό του κινητού μου και μου απάντησε από τη λίστα του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.
-Εάν τα τηλεφωνήματα σε κινητά για ευχές γίνονται και χρεώνονται στο Υπουργείο Παιδείας και δεν μου απάντησε.
-Εάν γίνονται προς πολίτες, όπως η περίπτωσή μου, που δεν γνωρίζουν τον κ. Αρβανιτόπουλο ούτε κατ’ όψιν ή γίνονται μόνο σε γνωστούς του και η απάντηση της ευγενικής κυρίας ήταν ότι  αυτό δεν το γνωρίζει.
Εκείνη ακριβώς την ώρα εισήλθα σε ένα κατάστημα της οδού Κολοκοτρώνη στο Πειραιά και ανέφερα το γεγονός χαριτολογώντας ότι εξακολουθούν οι πολιτευτές τηλεφωνικές ευχές σε αγνώστους και ω!! του θαύματος βρέθηκαν δύο συνταξιούχοι (ο ένας ήταν ιατρός), πελάτες του καταστήματος, οι οποίοι επίσης είχαν δεχθεί τηλεφωνικές ευχές στα κινητά τους, ενώ δεν εγνώριζαν τον κ. Υπουργό της Κυβέρνησης Παπαδήμου.
Στις 18.33 ώρα της 29/12/2011 στο δικηγορικό μου γραφείο ο ανιψιός μου επίσης δικηγόρος αλλά και άλλοι συνεργάτες σε διαφορετικές ώρες έλαβαν και εκείνοι τηλεφωνικές ευχές στα κινητά τους. Σημειώστε ότι στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιώς είναι εγγεγραμμένοι 3.000 δικηγόροι!!!!!!
Νομίζω ότι σε περιόδους πάρα πολύ δύσκολες για τους περισσότερους πολίτες  οι παλαιοκομματικές αυτές πρακτικές και οι πελατειακές σχέσεις  πρέπει να στηλιτεύονται και να καταγγέλλονται αλλά παράλληλα αποδεικνύουν στους πολίτες ότι τίποτα δεν θα αλλάξει εάν ψηφίσουν τα πολιτικά κόμματα (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) που έφεραν την Ελλάδα στο χάος και τους πολίτες στην ανέχεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com