Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

"Να έχουμε καλή φυσική κατάσταση". Γιατί, υπάρχει πρόβλημα;Στον ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού, για μία θέση στη βασική 11άδα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Γιόν Ασπιάθου. 
"Να έχουμε καλή φυσική κατάσταση". Γιατί, υπάρχει πρόβλημα;
Ο βοηθός του Βαλβέρδε στον πάγκο των "ερυθρόλευκων" έκανε δηλώσεις στην κάμερα της "NOVA", ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό και σχολίασε:
To εάν στον Ολυμπιακό μετρούν τις μέρες ανάποδα για να περάσουν οι αγώνες και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους στα Χριστούγεννα: Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Βέβαια, χρειάζεται να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Να έχουμε καλή φυσική κατάσταση, γιατί είναι πολλά τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αλλά νομίζω πως είμαστε σε καλή κατάσταση και δουλεύουμε για να περάσουμε αυτήν την περίοδο.
Το πόσο σημαντική ήταν η θετική παρουσία στο ματς με την Κέρκυρα παικτών που δεν είναι στις πρώτες επιλογές:Είναι σημαντικό όταν αγωνίζονται ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν παίζουν συχνά, να δίνουν μία πολύ καλή απάντηση με τέτοιες εμφανίσεις. Γιατί έτσι θα υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα. Θα γίνει πιο δύσκολη η δουλειά για εμάς τους προπονητές, αλλά θα είναι πιο ευχάριστο για την ομάδα.

Τον Λεβαδειακό: Είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε στα παιχνίδια με τη Δόξα Δράμας, με τον Πανιώνιο και στο τελευταίο με την Ξάνθη. Είναι μία ομάδα που σιγά - σιγά βελτιώνεται και προσπαθεί για κάτι καλύτερο. Στην αρχή φάνηκε η πολύμηνη απουσία της απ' τους αγώνες. Σιγά - σιγά κάνουν καλή δουλειά και προχωράνε σαν ομάδα. Έχουν και παίκτες που βάζουν γκολ, όπως είναι ο Βασιλείου. Προχωράνε και σίγουρα θα έχουν στο τέλος μία καλή ομάδα.

Την επάνοδο των τραυματιών: Είμαστε σε μία φάση του πρωταθλήματος στην οποία παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι δύσκολο για έναν παίκτη που δεν ξεκουράζεται να μην τραυματιστεί. Επίσης, δεν έχουμε πολλά περιθώρια για να προετοιμαστούν καλά και να αποθεραπευτούν σωστά απ' τους τραυματισμούς.
Γιατί εμείς πρέπει να επιλέξουμε τους καλύτερους παίκτες προκειμένου να κερδίσουμε τους αγώνες. Μερικές φορές είναι δύσκολο για έναν παίκτη να προετοιμαστεί καλά μετά από έναν τραυματισμό. Γι' αυτό και αντιμετωπίζουμε τόσα προβλήματα, τώρα που έχουμε πολλούς αγώνες.

Την βοήθεια του κόσμου στα εκτός έδρας ματς: Η παρουσία των οπαδών μας και η υποστήριξή τους σε πολλά απ' τα γήπεδα που παίζουμε εκτός έδρας είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς. Περισσότερο για τους παίκτες γιατί θέλουν ν' αποδείξουν την αξία τους στο γήπεδο και να διασκεδάσει ο κόσμος μαζί τους. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, τώρα που έχουμε τα συνεχόμενα παιχνίδια, να μας υποστηρίζουν και να έρχονται μαζί μας. Να είναι πάντα δίπλα μας γιατί οι παίκτες θέλουν πάντα τη βοήθειά τους για να πάρουν τη νίκη και να προσφέρουν καλό θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com