Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Θα πάει μόνο για "βόμβα";"Εάν κριθεί ότι χρειάζεται κάτι εξαιρετικό, θα συζητηθεί", λένε τελευταία από τον Ολυμπιακό για τις μεταγραφές και απ' ότι φαίνεται δεν ...πολυκαίγονται για ενίσχυση ενόψει Γενάρη.
Θα πάει μόνο για "βόμβα";
Αυτό το "εξαιρετικό", βεβαία, που λέγεται μπορεί να σημαίνει μια ηχηρή μεταγραφή που θα βοηθήσει την ομάδα να κάνει το κάτι παραπάνω και στην Ευρώπη.
Δεν θα προχωρήσει, δηλαδή, ο Ολυμπιακός σε μεταγραφές απλά για να πει ότι έκανε μεταγραφές. Αν γίνει κάποια κίνηση αυτή θα αφορά μια προσθήκη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Άρα και κάποιο "μπαμ" που θα "φτιάξει" τον κόσμο (τυχαίο ότι θα βγούν νέα εισιτήρια διαρκείας για όλες τις διοργανώσεις;). 
Εξάλλου, ήδη έχει εγκαταλειφθεί η σκέψη απόκτησης τερματοφύλακα (υπάρχει ικανοποίηση για τον Μέγερι, ενώ δεν βρίσκεται φόρμουλα αποδέσμευσης του Κοστάντσο, που ο Βαλβέρδε τον θέλει για "δεύτερο"), ενώ και η επίθεση θεωρείται πλήρης με την επιστροφή του Ντιόγκο.
"Ο Ολυμπιακός έχει πλούσιο ρόστερ, το οποίο αποδείχθηκε άξιο της εμπιστοσύνης του προπονητή και του προέδρου. Φάνηκε το βάθος του ρόστερ σε δύσκολες στιγμές, τον τελευταίο καιρό, που η ομάδα είχε πολλές απουσίες, από τραυματισμούς.
Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες ποιότητας κι αυτό που τώρα θέλουμε είναι να κερδίσουμε και στο Κύπελλο και να κλείσει καλά η χρονιά. Από εκεί και πέρα, εάν κριθεί ότι χρειάζεται κάτι εξαιρετικό, θα συζητηθεί", λένε τελευταία από το λιμάνι.
Όπως προκύπτουν τα δεδομένα, λοιπόν, επιβεβαιώνονται και όσα έγραφε ο "σκύλος" τις προάλλες στο θέμα"Μεταγραφές; Αν σου κάτσει...", όταν τονίζαμε ότι μπορεί πολλά να ακούγονται για μεταγραφές στο λιμάνι, αλλά δεν είναι σίγουρη η ενίσχυση.
Πάντως, οριστικές αποφάσεις θα έχουμε στη συνάντηση που θα έχουν σήμερα ή αύριο ο Μαρινάκης με τον Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com