Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές του ΕΕΠ


Κάλεσμα για την συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, που θα γίνουν 4 και 5/12 απευθύνει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επαγγελματική Συνεργασία» Γιώργος Μπενέτος.
«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην παρούσα χρονική συγκυρία που η επιχειρηματικότητα αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, οι εκπρόσωποί της που είναι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου να έχουν την αποδοχή από τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό των μελών μας», υπογράμμισε ο κ. Μπενέτος.
Παρακάτω, ο κ. Μπενέτος αναπτύσσοντας την σημασία της ύπαρξης ευρείας αποδοχής σημειώνει ότι είναι απαραίτητη, προκειμένου:
1. Το νέο Δ.Σ. να μπορέσει να εκπροσωπήσει δυναμικότερα το Επιμελητήριο και τα μέλη του, δηλαδή εσάς τους ψηφοφόρους.
2. Να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε τα επιτεύγματά μας, (εφαρμογή Γ.Ε.ΜΗ- Υπηρεσία μιας Στάσης-Παράρτημα Επιμελητηρίου Δυτικής Αττικής – βελτίωση, αναβάθμιση υπηρεσιών Επιμελητηρίου- Εκλογική διαδικασία σε περισσότερους τόπους κ.λ.π.), για την δική μας εκπροσώπηση και την απλοποίηση των διαδικασιών άσκησης του επαγγέλματός μας.
«Χρειάζεται συνέπεια λόγων και έργων, σύμπνοια και συνεργασία και όχι ανεφάρμοστες και ανεδαφικές υποσχέσεις, τις οποίες τα μέλη του Επιμελητηρίου – ψηφοφόροι έχουν την εμπειρία και τη νοημοσύνη να διακρίνουν», επεσήμανε ο κ. Μπενέτος. Και πρόσθεσε ότι:
Καλούμε λοιπόν τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές της 4ης και 5ης Δεκεμβρίου 2011 και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα (7 π.μ. – 7 μ.μ.).
Εκτός από την έδρα του Επιμελητηρίου στον Πειραιά και το Παράρτημά του στην Ελευσίνα, θα τοποθετηθούν κάλπες και στις περιοχές : Μέγαρα, Λαύριο και Κύθηρα.
Οι διευθύνσεις είναι οι εξής :
ΠΕΙΡΑΙΑΣ:   ΑΓ . ΚΩΝ/ΝΟΥ 3  (ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ)
ΕΛΕΥΣΙΝΑ:  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 98  (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ)
ΜΕΓΑΡΑ:  ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 30  (ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ)
ΛΑΥΡΙΟ:   ΕΡΜΟΥ 20 (ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ)
ΚΥΘΗΡΑ:  ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ  ΣΤΟ  ΧΩΡΟ  ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡOY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com