Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Θα παραιτηθει η ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσια?


Βενιζέλος σε Παπανδρέου: Παραιτήσου, ειδάλλως θα σε ρίξω μέχρι το βράδυ

Βενιζέλος σε Παπανδρέου: Παραιτήσου, ειδάλλως θα σε ρίξω μέχρι το βράδυΚαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο κυβερνόν κόμμακαθώς πριν λίγη ώρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του parapolitika.gr, ο Βενιζέλος πήρε τηλέφωνο τον Παπανδρέου και του ζήτησε να παραιτηθείδιαφορετικά θα προχωρήσει στην ανατροπή του τις επόμενες ώρες.
«Παραιτήσου τώρα, ειδάλλως θα σε ρίξω μέχρι το βράδυ» φέρεται ότι του ανέφερε. Ήδη οι βουλευτές του Βενιζελικού μπλοκ έχουν έτοιμες τις επιστολές ανεξαρτητοποίησης.

"Ο Παπανδρέου είτε δεν καταλαβαίνει, είτε είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία"

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και το Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Γιαννης Δημαράς από τα Χανιά, την ώρα που οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο πολιτικό σκηνικό. Αύριο θα επισκεφτεί το Ηράκλειο 
Ο κ. Δημαράς επισήμανε ότι... οι επιλογές που γίνονται το τελευταίο 
διάστημα στη χώρα, έχουν ως μοναδικό αποτέλεσμα να τραυματίζεται η δημοκρατία. Ενώ είπε ότι ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό "είτε με την ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή τα μεσάνυκτα είτε με το δημοψήφισμα που προαναγγείλει και για να είμαι ειλικρινής να δω αν θα γίνει. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα γίνει", δήλωσε χαρακτηριστικά. 
Ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι η χώρα περνά σήμερα από μια βαθιά κρίση και για αυτό "την ευθύνη φέρει προσωπικά ο πρωθυπουργός και η παρέα του", κατέληξε ο κ. Δημαράς λέγοντας ότι μάλλον ο κ Παπανδρέου είτε δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα είτε είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία

creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com