Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Έξω "Κάνιο", Γέστε, ρήξη μηνίσκου ο Φέισα!


Οι αγωνιστικοί «πονοκέφαλοι» καλά κρατούν στον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα αν και έκανε κανονικά προπόνηση με την ομάδα έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Γέστε που αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος της, λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γαστροκνήμιο!
Έξω "Κάνιο", Γέστε, ρήξη μηνίσκου ο Φέισα!
Στο μεταξύ όμως ο Φέισα που ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο θεραπευτήριο Metropolitan. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξιό γόνατο!
Oι Μακούν και Παπάζογλου συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Ορμπάιθ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάντσο, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Βαλεριάνος, θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής (στις 10:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com