Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Ο ΟΚΑΝΑ έφυγε, ο "λευκός θάνατος" έμεινε...


«Φουντώνουν» οι διαμαρτυρίες κατοίκων και εργαζόμενων στην περιοχή, κοντά στην πλατεία Τερψιθέας, επειδή ο ΟΚΑΝΑ έφυγε αλλά ο «λευκός θάνατος» συνεχίζει να «παραμονεύει» στην περιοχή.
Το θέμα είχε αναδείξει το Pireas2day.gr (http://pireas2day.gr/02,35,1168,00.aspx) και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πειραιά Γιάννης Μίχας είχε στείλει επιστολή στον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο (http://pireas2day.gr/02,04,1198,00.aspx) με συγκεκριμένες προτάσεις ανάπτυξης της περιοχής, ώστε μετά την απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ να έμπαινε σε αναπτυξιακή «τροχιά».
Ωστόσο, δεν έχει γίνει το παραμικρό και αναγνώστες του Pireas2day.gr εκφράζουν με mail την έντονη διαμαρτυρία τους διότι η περιοχή παραμένει «στέκι» τοξικομανών παρότι ο ΟΚΑΝΑ απομακρύνθηκε.
Μάλιστα, γίνεται λόγος αναφορά για ύπαρξη «κυκλώματος εμπόρων, που ανακατεύεται με κάποιους χρήστες», για να γίνεται η διακίνηση του «λευκού θανάτου».
«Όταν έκλεισε ο ΟΚΑΝΑ όλοι ανακουφιστήκαμε νομίζοντας ότι επιτέλους θα απαλλαχτούμε από το εμπόριο ναρκωτικών. Λοιπόν σας πληροφορώ ότι απλά άλλαξαν το στέκι τους. Από 2ας Μεραρχίας και Φίλωνος μεταφέρθηκαν 2ας Μεραρχίας και Ακτής Μιαούλη».
Είναι προφανές ότι η παρουσία του τοξικομανών στην «καρδιά» του άλλοτε ναυτιλιακού κέντρου, απέναντι από τον χώρο κατασκευής νέων προβλητών πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων, αποτελεί ένα σοβαρό ζήτημα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com