Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Πειραιωτης ο Διοικητης ΣΣΕ, Ταξιαρχος Γεωργος Αρβανιτης

Γεώργιος Αρβανίτης Διοικητής ΣΣΕ

Ο Ταξίαρχος Γεώργιος Αρβανίτης είναι ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και ανέλαβε τα καθήκοντά του την  9η  Νοεμβρίου 2011.
    Γεννήθηκε στον Πειραιά τον Ιούλιο του 1960.Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1977 από την οποία αποφοίτησε το 1981 ονομασθείς Ανθυπολοχαγός Διαβιβάσεων.
    Αποφοίτησε επιτυχώς από τα Σχολεία Βασικής και Προκεχωρημένης εκπαίδευσης των Διαβιβάσεων, τη Σχολή Τηλεπικοινωνιών Αξιωματικών Διαβιβάσεων(ΣΤΗΑΔ), την Ανώτατη Σχολή Πολέμου και τη Σχολη Εθνικής Άμυνας.
    Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, υπηρέτησε ως:
       1. Διοικητής Λόχου και Τάγματος Διαβιβάσεων καθώς και Συγκροτήματος Επικοινωνιών , Ηλεκτρονικού Πολέμου και Επιτήρησης.
       2. Επιτελής Διοικήσεων Διαβιβάσεων, 3ου  Επιτελικού Γραφείου ΑΔΤΕ, Επιτελικών Διευθύνσεων του ΓΕΣ και του ΓΕΕΘΑ καθώς και στην KFOR(Βοσνία).
    Επιπλέον υπηρέτησε ως Διευθυντής Σπουδών της ΣΤΗΑΔ και του 3ου  Επιτελικού Γραφείου της Διευθύνσεως Διαβιβάσεων του ΓΕΣ.
    Ως ανώτατος αξιωματικός διετέλεσε Υποδιευθυντής στη Διεύθυνση Διαβιβάσεων του ΓΕΣ, Διευθυντής Στρατιωτικής Εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων καθώς και Υποδιοικητής αυτής.
    Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα στρατιωτικά μετάλλια και παράσημα του βαθμού του.
    Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες τη Διονυσία πολιτικό μηχανικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τη Δέσποινα απόφοιτο Παντείου


Εμεις απο τη πλευρα μας εχουμε να του ευχηθουμε καλη επιτυχια στο εργο του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com