Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Πρώτο το ΠΝ, δεύτερο το Λιμενικό στην ιστιοπλοίαΜε την επικράτηση της ομάδας του Πολεμικού Ναυτικού (Ευαγ. Χειμώνας- Εμ. Μπούτρης) ολοκληρώθηκαν, το σαββατοκύριακο, οι αγώνες ιστιοπλοΐας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που πραγματοποιήθηκαν στον Φαληρικό Όρμο.
Σε ατομικό επίπεδο στους άνδρες την 1η θέση κατέλαβε ο Ευάγγελος Χειμώνας (ΠΝ) με 4 βαθμούς ποινής μετά από τις 5 ιστιοδρομίες ενώ στην 2η θέση κατατάχθηκε ο Εμ Μπούτρης (ΠΝ) με 9 βαθμούς ποινής. Στην 3η και 4η θέση αναδείχθηκαν δύο στελέχη του Λιμενικού Σώματος, ο Αντώνης Μπουγιούρης και Δημήτρης Θεοδωράκης, με 10 και 11 βαθμούς ποινής αντίστοιχα.
Στις Γυναίκες πρώτη αναδείχθηκε η Μαρία Βλάχου του Στρατού Ξηράς, δεύτερη η Γεωργία Χειμωνά του Λιμενικού Σώματος και τρίτη η Σοφία Καϊτατζίδου του Στρατού Ξηράς.
Σε ομαδικό επίπεδο την ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού ακολούθησε η ομάδα του Λιμενικού Σώματος (Μπουγιούρης- Θεοδωράκης). Στην τρίτη θέση αναδείχθηκε η ομάδα του Στρατού Ξηράς (Λεμάνης- Μιτάκης) και στη τέταρτη θέση η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας (Μιαούλης- Μαύρος).
Η τελετή της απονομής των επάθλων πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου παρουσία του υπουργού Προστασίας του  Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Κωνσταντίνου Σούλη και του υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Θεόδωρου Φουστάνου
Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Χατζηδάκης παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com