Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Αλλαγη σελιδας στον Εθνικο


Μετά από πολλές ημέρες διαπραγματεύσεων, ο Εθνικός Πειραιώς άλλαξε σελίδα. Η ιστορική ομάδα του Πειραιά που αγωνίζεται στο Περιφερειακό πρωτάθλημα δεν ανήκει πλέον στον Νίκο Πηρούνια, καθώς μεταβιβάστηκε στον Αλέξη Αγγελόπουλο.

Μάλιστα, ο νέος πρόεδρος της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρεται στην επόμενη μέρα των "κυανόλευκων" και κάλεσε τους φιλάθλους να ενισχύσουν το νέο ξεκίνημα."Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με την απερχόμενη διοίκηση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιτυχή κατάληξη και την μεταβίβαση του συλλόγου.

Αυτή η ευτυχής εξέλιξη, εκτός από απόδειξη για την σοβαρότητα των προθέσεων όλων των εμπλεκομένων, είναι κυρίως μία υπενθύμιση προς τρίτους ότι ο Εθνικός γυρίζει σελίδα σε όλα τα επίπεδα, ώστε με σύμπνοια και συσπείρωση να διεκδικήσει τα κεκτημένα και να επανέλθει εκεί που του αξίζει.

Θα δοθεί άμεση προτεραιότητα στην οργάνωση του συλλόγου από το μηδέν, στην περαιτέρω ενίσχυση των ποδοσφαιρικών μας ακαδημιών καθώς και των σχέσεων με τον ερασιτέχνη Εθνικό ΟΦΠΦ.

Ο Εθνικός είναι ο λαός του και ελπίζουμε αυτό να ξαναγίνει πράξη άμεσα για την αναγέννηση της ιστορικής ομάδας μας. Όλοι στο γήπεδο την Κυριακή 13 Νοεμβρίου να ενισχύσουμε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Αγγελόπουλος Αλέξιος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com