Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Τον Λ.Παπαδήμο επικεφαλής κυβέρνησης συνεργασίας προτείνει ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ


Ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας με επικεφαλής τον πρώην αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουκά Παπαδήμο, ανέφεραν πηγές από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στο Reuters.

Εν τω μεταξύ, η επικεφαλής της γενικής γραμματείας του πρωθυπουργού Ρεγγίνα Βάρτζελη δήλωσε στο Reuters ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει παραιτηθεί και δεν σκοπεύει να το κάνει.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η έναρξη του κρίσιμου Υπουργικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια του οποίου κορυφαίοι υπουργοί αναμένεται να ζητήσουν από τον Γιώργο Παπανδρέου να παραιτηθεί.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να επανεξετάσει την απόφασή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, κερδίζοντας πολιτικό χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Ανδρέα Λοβέρδου, Αννας Διαμαντοπούλου, Γιάννη Ραγκούση και Ηλία Μόσιαλου, ο οποίος φαίνεται να προσχωρεί στην ομάδα των τριών.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Μόσιαλος δεν κλήθηκε το πρωί στον «πρωινό καφέ» των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού.

Οι «4», κατά πληροφορίες, θα κάνουν παρέμβαση στο Υπουργικό, λέγοντας ότι αυτό που προέχει είναι να μην γίνει το δημοψήφισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com