Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ!!ΑΛΛΑ ΤΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  μαρτυρια φοιτητη


Καλησπέρα συναδελφοι .
Εγώ προσωπικά μαζί με άλλους ''κομμένους'' σήμερα το μεσημέρι συναντηθήκαμε με τον κ. Γιακουμάκη που είναι Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων.
Αφού τον ενημερώσαμε για το τραγελαφικό της όλης υπόθεσης, δήλωσε άγνοια για το θέμα και μας πληροφόρησε για το εξής :

-Οτι μόνο 88 άτομα μπορούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα !!!
( πράγμα που φυσικά κανείς απο τα 701 ατομα που κάναν αίτηση δεν γνώριζαν) Αυτό εμπίπτει στο αδίκημα της απάτης και μάλιστα απο δημόσιο λειτουργο.Το πανεπιστήμιο και όσοι βάλαν σφραγίδες στις ανακοινώσεις είναι υπόλογοι.

Συνολικά εργασία παρέδωσαν 381 άτομα. Από αυτά περάσανε 88 άγνωστο με τι κριτήριο! Οι εργασίες που όπως όλοι είδατε ήταν ευκολές και είναι αδύνατον να γράψαν κάτω από 5’ 300 άτομα Οι εργασίες μάλλον δεν διορθώθηκαν ποτέ εξάλλου ο όγκος της δουλείας είναι τεράστιος για να βγει σε 1 εβδομάδα.

Προκύπτουν πάρα πολλα νομικα ζητήματα με βάσει τον νόμο για τα πανεπιστήμια . Δεν μπορούν να ανακοινώνονται λίστες επιτυχόντων σε εξετάσεις χωρίς βαθμολογία. Δεν γίνεται σε προπτυχιακό μάθημα να κόβεται φοιτητής πρίν το διδαχθεί και χωρίς να έχει εξεταστεί σε αυτό. Ενώ Παράλληλα ο καθένας μας μπορεί να καταθέσει ένσταση και να ζητήσει επαναξιολόγηση Από ανεξάρτητη επιτροπή που ορίζει το τμήμα του.

Ο κ Γιακουμάκης μας είπε οτί θα έχουμε ενημέρωση αύριο το πρώι για το τι θα γίνει.

Του Ζήτησαμε να παγώσει το πρόγραμμα για μια εβδομάδα ώστε να αποφασίσουν το τι θα γίνει μιας και οι ημερομηνίες με τις εργασίες πιέζουν... Οι λύσεις είναι είτε σε συνεννόηση με το υπουργείο να ανοίξουν και αλλες θέσεις είτε να γίνει πραγματική αξιολόγηση των φοιτητών και να περάσουν οι 88 καλύτεροι.

Αν δεν γίνει κάτι το θέμα θα πάει νομικά γιατί εδώ και 2 μήνες κάποιος μας δουλεύει.
Μέχρι τότε αύριο στις 10 στο αντωνιαδού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com