Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Περιμένει τους... τρελούς στο ΣΕΦ!Ανυπόμονος για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού, ώστε να... γνωρίσει τους φιλάθλους της ομάδας είναι ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Μάλιστα, δήλωσε πως έχει ακούσει, ότι είναι αρκετά τρελοί!
Περιμένει τους... τρελούς στο ΣΕΦ!
Κάνοντας δηλώσεις σε εκδήλωση της ομάδας ανέφερε: «Μου αρέσει πολύ το κόκκινο και το άσπρο. Είναι πολύ ωραία χρώματα. Περιμένουμε να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας και έχω ακούσει πολλά για τους φιλάθλους μας και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν και ανυπομονώ να παίξουμε αύριο για να το ζήσω και εγώ. Περιμένω να μας υποστηρίξουν και τους έχουμε ανάγκη. Έχω ακούσει μόνο καλά γι’ αυτούς και πως είναι αρκετά τρελοί και περιμένω να μας υποστηρίξουν».

Ο Λιθουανός σκόρερ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ: «Είναι καλή ομάδα. Οι τουρκικές ομάδες έχουν πολλά λεφτά τώρα και έχουν πάρει καλούς παίκτες. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχει βάθος ως ομάδα και χρειάζεται προσοχή. Για να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com