Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Έργα στο λιμάνι του Πειραιά συνολικού ύψους 4,4 εκ ευρώ για το 2012

Φωτό Marinews.gr

Έργα στο λιμάνι του Πειραιά συνολικού ύψους 4.428.000 Ευρώ για το 2012 αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Π. Α.Ε. Τα έργα αφορούν: (α) Σποραδικές οικοδομικές εργασίες στη λιμενική ζώνη Ο.Λ.Π. Α.Ε. και (β) Έργα βελτίωσης υποδομών οδοποιΐας. Για το πρώτο έργο ήδη διεξήχθη δημόσιος ανοιχτός διαγωνισμός, ενώ για το δεύτερο προκηρύχθηκε δημοπρασία και ορίσθηκε 5μελής επιτροπή διαγωνισμού.
Όπως είναι γνωστό ο Ο.Λ.Π Α.Ε. διαθέτει κρηπιδότοιχους μήκους 22 χλμ. και εκτεταμένους χερσαίους χώρους, στους οποίους ετησίως εκτελούνται νέα έργα, συντηρήσεις και αναβαθμίσεις, έτσι ώστε το λιμάνι στο οποίο εξυπηρετούνται 26.000 αφιξοαναχωρήσεις πλοίων ετησίως να βρίσκεται πάντα για τα πλοία και τους χρήστες σε άριστη κατάσταση.
Το συμβούλιο Διεύθυνσης του Ο.Λ.Π. Α.Ε. ενέκρινε, τέλος, την προμήθεια 4 μεταχειρισμένων ελκυστήρων (terminal tractors) συνολικού προϋπολογισμού 250.000 Ευρώ πλέον ΦΠΑ μέσω ανοιχτού συνοπτικού διαγωνισμού, για τις ανάγκες του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του Ο.Λ.Π. Α.Ε. στο Ν. Ικόνιο (Προβλήτας Ι). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com