Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

"Να μαυρίσουν τους αντιπάλους και όχι την ψυχή μας"Μαυρισμένοι από τα μπάνια επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού από τα τελευταία ρεπό τους. "Να κόψουν την πλάκα και να μαζευτούν", έλεγαν χθες σε πηγαδάκι στο Πασαλιμάνι δυο παλιά στελέχη της ομάδας.
"Να μαυρίσουν τους αντιπάλους και όχι την ψυχή μας"
Εντάξει, ρε παιδιά, δεν είναι κακό να πάνε τα παιδιά και κάνουν ένα μπανάκι, όσο το επιτρέπει ο καιρός.
Βέβαια, η αγωνιστική περίοδος έχει αρχίσει και οι ερυθρόλευκοι είναι επαγγελματίες και αμείβονται πολύ καλά. Ασχέτως αν ο Ολυμπιακός δεν είχε υποχρεώσεις, "η πολύωρη παρουσία στη θάλασσα, με το κολύμπι, την πολύωρη έκθεση στον ήλιο κ.λπ, εξαντλεί τον οργανισμό", όπως σημειώθηκε. Μάλιστα και οι δύο θυμήθηκαν τι είχε γίνει επί Κετσπάγια στου Ρέντη, όταν οι παίκτες είχαν παραβεί σχετική εντολή του να μην πάνε για μπάνιο στο ρεπό τους.
Αυτά συζητούσαν οι δυο "παλιοσειρές", οι οποίοι αποδέχονταν πάντως πως αυτή η χαλαρότητα που υπάρχει στο Λιμάνι, δικαιολογείται ως έναν βαθμό. Η ομάδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ ακόμα και αν είχε, στο φετινό πρωτάθλημα φαίνεται πως θα έχει εύκολο έργο. Πάντως, το μαύρισμα σχολιάστηκε ως ένδειξη χαλάρωσης.

"Το θέμα είναι να μαυρίσουν τους αντιπάλους και όχι την ψυχή μας", είπε ο ένας εκ των δύο στο φινάλε της κουβέντας και όλοι οι υπόλοιποι της παρέας χαμογέλασαν με νόημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com