Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Πληροφορίες του Sportdog που σοκάρουν

Τα χάλια μας ως έθνος και ως κοινωνία δεν έχουν τελειωμό. Τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου ίσως και να έχουν τελειωμό. Αν οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας περάσουν από τη θεωρία στην πράξη...
Πληροφορίες του Sportdog που σοκάρουν
Τι λένε τα κακά μαντάτα που έμαθε ο σκύλος; Πως το ελληνικό ποδόσφαιρο θα κάνει χρόνια να ξαναδεί ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog η έρευνα για τα στημένα σε χώρες όπως η Φινλανδία, η Ελλάδα, η Κορέα, η Μαλαισία και η Ζιμπάμπουε, κορυφώνεται και από πλευράς FIFA. Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία σε συνεργασία με τις ομοσπονδίες των ηπείρων στις οποίες υπήρξαν ενδείξεις ή και αποδείξεις, όπως στην Ιταλία, για στημένα παιχνίδια, σκέφτεται να... πάρει κεφάλια.
Θα την πληρώσει συνολικά το ποδόσφαιρο της εκάστοτε εμπλεκόμενης χώρας. Για παράδειγμα στην Ευρώπη, η UEFA δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε διετή ή τριετή αποκλεισμό όλων των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η δικιά μας θέση σε σχέση με τη Φινλανδία για παράδειγμα, είναι δυσχερέστατη καθώς εμπλέκονται πάρα πολλά πρόσωπα και εκτός αυτού έχουμε λερωμένη τη φωλιά μας και με άλλες υποθέσεις που καταλήγουν κάθε τρεις και λίγο στην UEFA.
Θυμάστε πώς είχαν κοπεί οι αγγλικές ομάδες πριν από δυο περίπου δεκαετίες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω Χέιζελ; Μην αποκλείσετε ανάλογη τιμωρία και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε παρακατιανοί και δεν μας θέλουν στα πόδια τους. Μόνο προβλήματα δημιουργούμε. Στημένα παιχνίδια, βία στα γήπεδα, απλήρωτοι παίκτες που κάνουν συνεχώς προσφυγές στα δικαστήρια της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας...
Καλά θα μας κάνουν. Ας μας ρίξουνε πέντε χρόνια εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων σε συλλογικό επίπεδο και εκτός διοργανώσεων UEFA και FIFA σε επίπεδο εθνικών ομάδων για να μάθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com