Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

«Ταύροι» από τη Γιουγκοσλαβία!


«Ταύροι» από τη Γιουγκοσλαβία!


Άκρως εντυπωσιασμένοι από τη σωματοδομή και το ποδοσφαιρικό… «καλούπι» των Αλεξάντερ Κατάι και Πέταρ Γκρίμπιτς έμειναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατά τις χθεσινές ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν ο Σέρβος και ο Μαυροβούνιος.
Οι Κατάι και Γκρίμπιτς βρέθηκαν στο «Metropolitan» το πρωί της Τετάρτης, όπου υποβλήθηκαν σε τρίωρες εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις, όπως είχε συμβεί και με τον Λιούμπομιρ Φέισα, και τις οποίες πέρασαν με απόλυτη επιτυχία.
Αφού ξεκουράστηκαν το μεσημέρι, το απόγευμα πήγαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις στου Ρέντη και υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί σε τι φυσική κατάσταση βρίσκονται, τις οποίες και ολοκλήρωσαν με εξίσου μεγάλη επιτυχία.
Όπως ήταν λογικό, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, γιατροί, γυμναστές, διατροφολόγοι, έμειναν άκρως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των δύο νεοαποκτηθέντων παικτών και όπως αναφέρει ο Γαύρος τόνιζαν χαρακτηριστικά σε συζητήσεις μεταξύ τους:
«Πρόκειται για δύο πολύ γερά παιδιά, με εξαιρετική σωματοδομή. Τα κορμιά τους είναι σούπερ και χωρίς κανέναν σοβαρά τραυματισμό στην καριέρα τους».
Από την πλευρά τους, οι δύο Γιουγκοσλάβοι είναι πολύ ευτυχισμένοι που θα φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού και σήμερα θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους με τους Πειραιώτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Κατάι όσο και ο Γκρίμπιτς είναι πολύ ενθουσιασμένοι από το ποδοσφαιρικό περιβάλλον που συνάντησαν στου Ρέντη, αλλά και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου ξεναγήθηκαν, ενώ αμέσως συνειδητοποίησαν το μέγεθος του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com