Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

Στο λιμάνι του Πειραιά πάλι οι ιδιοκτήτες ταξί


Με σκοπό να εμποδίσουν την απόβαση στο λιμάνι του Πειραιά περίπου 5.500 τουριστών που επιβαίνουν σε πέντε κρουαζιερόπλοια, ιδιοκτήτες ταξί συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην ακτή Ξαβερίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μια ομάδα από ιδιοκτήτες ταξί στην οδό Χατζηκυριάκου, θέλησαν να εμποδίσουν την έξοδο των τουριστικών λεωφορείων από το λιμάνι, ρίχνοντας λάδια στο δρόμο και τοποθετώντας οδοφράγματα. Η αστυνομία έριξε πριονίδι πάνω στα λάδια, για να μπορέσουν να περάσουν 20 από τα 35 πούλμαν που μεταφέρουν τους τουρίστες. τα οχήματα. Παράλληλα, απώθησε τους συγκεντρωμένους διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.

Στη συνέχεια, οι πύλες Ε11 και Ε12 άνοιξαν και οι ταξιτζήδες, περίπου 1.500 στον αριθμό, ξεκίνησαν πεζή πορεία στους δρόμους του Πειραιά.

Κατάληψη στις οικονομικές υπηρεσίες πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί οι ιδιοκτήτες των ταξί Ηρακλείου. στο πλαίσιο των αιφνιδιαστικών τους κινητοποιήσεων.

Στη Θεσσαλονίκη, οι ιδιοκτήτες ταξί συγκεντρώθηκαν μετά τις 8 το πρωί στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας και θα πραγματοποιήσουν πεζή πορεία στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com