Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Επανίδρυση του Εθνικού


Ο Ερασιτέχνης Εθνικός αποφάσισε να επανιδρυθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα στείλει εξώδικο στον Νίκο Πηρούνια να μην χρησιμοποιεί το σήμα και την ονομασία της ομάδας
Την επανίδρυση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού, αποφάσισε την Πέμπτη ο Ερασιτέχνης κατά την διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου και όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, αποφασίστηκε να σταλεί εξώδικο στον Νίκο Πηρούνια να μην χρησιμοποιεί το σήμα και την ονομασία του συλλόγου, ενλω ο Κώστας Βιτζηλαίος τόνισε χαρακτηριστικά πως αν χρειαστεί ο Εθνικός θα ξεκινήσει και από τη Γ' Κατηγορία Πειραιά.
Στην συνέντευξη Τύπου ήταν παρόντες ο πρόεδρος Νίκος Αναστασίου, ο γενικός γραμματέας και ταμίας Γιώργος Τσάλτας, και ο υπεύθυνος για το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος Κωνσταντίνος Βιτζηλαίος.

Σχετικά με την επανίδρυση του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο κ.Βιτζηλαίος δήλωσε: "Έγινε γενική συνέλευση και με ποσοστό 70% αποφασίστηκε να γίνει επανίδρυση του ποδοσφαιρικού τμήματος και έχει ήδη αρχίσει η αλληλογραφία με την ΕΠΟ για να γίνουν οι σχετικές ενέργειες.

Ο Εθνικός δεν έχει ποδόσφαιρο, η συνένωση - συγχώνευση με τον ΑΟ Μάνης ήταν πλασματική, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί και πλαστά έγγραφα. Έχουμε στείλει εξώδικο στον (σ.σ. πρόεδρο της ΠΑΕ) Πηρούνια, με το οποίο του απαγορεύουμε να χρησιμοποιεί το όνομα και το σήμα του Εθνικού.

Ο Εθνικός τα τελευταία χρόνια δυσφημείται από φήμες για πλαστά έγγραφα και στημένα παιχνίδια και έχουμε στραφεί νομικά κατά πάντων υπευθύνων ώστε να καθαρίσει το όνομα της ομάδας μας".

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Αναστασίου συμπλήρωσε σχετικά: "Πήραμε μία ιστορική απόφαση για να οδηγήσουμε τον σύλλογο μας στην καθαρότητα. Δεν έχουμε καμία σχέση με τον ψευδεπίγραφο Εθνικό Μάνης και θέλουμε να αποκαταστήσουμε την τάξη, γι’ αυτό επανασυστήνουμε το ποδοσφαιρικό μας τμήμα.

Έχουμε εξασφαλίσει τα οικονομικά εχέγγυα και την ομάδα θα αναλάβει ο Ηλίας Αρμόδωρος μαζί με άλλους παλαίμαχους. Το πιο πιθανό είναι η ομάδα να ξεκινήσει να αγωνίζεται από την Γ' τοπική κατηγορία Πειραιά".

Ο γραμματέας του συλλόγου, Γιώργος Τσάλτας, δήλωσε σχετικά: "Ο Εθνικός Πειραιά είναι ένας. Οποιοσδήποτε άλλος σύλλογος φέρει το όνομά του είναι ψεύτικος και δεν τον αναγνωρίζουμε.

Περιμένουμε την απόφαση της ΕΠΟ, και αν η ΕΠΟ μας αρνηθεί το δικαίωμα επανίδρυσης λόγω του αυτοδιοίκητου θα προσφύγουμε στο πρωτοδικείο και με απόφαση του πρωτοδικείου θα μας γράψει η ΕΠΟ θέλει δεν θέλει στα σωματεία της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com