Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Αν έρθει πρόταση για Τοροσίδη...


Στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως δεν "ψάχνονται" ώστε να δώσουν τον Βασίλη Τοροσίδη με μεταγραφή σε άλλο σύλλογο. Ίσα-ίσα που βρίσκονται σε ένα στάδιο συζητήσεων με τον ποδοσφαιριστή κουβεντιάζοντας το ενδεχόμενο πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του. Υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, αλλά το θέμα έχει "κολλήσει" στις ετήσιες οικονομικές απολαβές του 26χρονου αμυντικού.

Στον Πειραιά, βέβαια, μπορεί να μην "ψάχνονται" ώστε να τον δώσουν, αλλά το θέμα είναι τι θα συμβεί στο ενδεχόμενο που φτάσει στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ μία δελεαστική πρόταση για την αγορά του Βασίλη Τοροσίδη από ομάδα του εξωτερικού. Στο σενάριο αυτό όλα τα ενδεχόμενο είναι ανοιχτά και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα ο παίκτης να πωληθεί, ώστε να μπουν στα ταμεία της διοίκησης μπόλικα χρήματα. Άλλωστε, επιθυμία του ποδοσφαιριστή, πέρα από ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, είναι και το να δοκιμάσει κάποια στιγμή τις δυνατότητες του σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όταν και εφόσον του δοθεί η ευκαιρία.

Είναι δεδομένο πως υπάρχουν διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες που τον παρακολουθούν, αλλά προς το παρόν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση για την αγορά του Βασίλη Τοροσίδη από κλαμπ του εξωτερικού. Υπενθυμίζεται πως η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του διεθνή δεξιού μπακ φτάνει τα 7.000.000 ευρώ, ενώ η συνεργασία του ποδοσφαιριστή με τους ερυθρόλευκους ολοκληρώνεται το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com