Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

"Μένει" Πειραιά ο Μαυροκεφαλίδης


Το συμβόλαιο του Λουκά Μαυροκεφαλίδη λήγει τις επόμενες ημέρες, αλλά στην Ακτή Θεμιστοκλέους δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν να φύγει, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παραμείνει "ερυθρόλευκος".

Ο διεθνής φόργουορντ έκανε την καλύτερη του σεζόν στο λιμάνι και οι διοικούντες την ΚΑΕ επιθυμούν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και να τον κρατήσουν στο λιμάνι για αρκετά χρόνια ακόμα. Το ίδιο θέλει και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς που στο πρόσωπο του Λουκά βλέπει ένα σύγχρονο παίκτη που μπορεί να παίξει τόσο με πρόσωπο όσο και πλάτη στο καλάθι ενώ διαθέτει πολύ αξιόπιστο σουτ από τα 5,5-6 μέτρα.

Ο Μαυροκεφαλίδης είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης και φέτος τράβηξε σχεδόν όλο το κουπί φέτος στη θέση "4" αφού ο Νίλσεν δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Ωστόσο, ορισμένες φορές τον είδαμε να κατεβαίνει στο "3", αλλά και να ανεβαίνει στο "5" σε μερικά σχήματα, ώστε να ξεκουράζει τον Γιάννη Μπουρούση, μετά τον τραυματισμό του Ράσο Νεστέροβιτς.

Αρκετές ομάδες, ειδικά από Ρωσία, Ισπανία και Τουρκία, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους προς τον παίκτη, όμως ο Μαυροκεφαλίδης επιθυμεί να συζητήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό. Ο Λουκάς πήρε 550 χιλιάδες ευρώ την σεζόν που πέρασε και σίγουρα θα ζητήσει κάποια περισσότερα χρήματα, χωρίς όμως υπερβολές. Αυτό είναι φυσιολογικό καθώς βρίσκεται στην πιο αποδοτική ηλικία (γεννηθείς 25/7/84), ξέρει ότι είναι πολύτιμη μονάδα του Θρύλου και σαν επαγγελματίας θα θέλει να ανταμειφθεί αναλόγως γι' αυτό, ενώ επιθυμεί να εξαργυρώσει και την πολύ καλή του παρουσία με τα "ερυθρόλευκα" τα τελευταία χρόνια.

Στον Ολυμπιακό, η απόφαση για μείωση του μπάτζετ είναι γνωστό ότι έχει παρθεί, αλλά οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν με θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές και αυτό από μόνο του είναι μια πολύ καλή αφετηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com