Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Το όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη για τις ακαδημίες

Αποθέωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Σοφικό της Κορινθίας, όπου αποκάλυψε πως τ' όνειρό του είναι να δει έναν Ολυμπιακό γεμάτο με παίκτες από τις ακαδημίες, καθώς το προτιμά από τις μεταγραφές του αεροδρομίου.
Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας βρέθηκε στο "1st Grand Meeting" των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, που διεξάγεται στην Κορινθία και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

oι "ερυθρόλευκοι" πιτσιρικάδες αμέσως έτρεξαν προς το μέρος του μεγαλομετόχου της ομάδας και φώναζαν ρυθμικά τ' όνομά του, ενώ και οι γονείς που ήταν παρών, ζητούσαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να συνεχίσει εξίσου δυναμικά, για έναν μεγάλο 
 

Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος των "ερυθρολεύκων" ευχαρίστησε τους πάντες και στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο μεγάλο του όνειρο. Όπως τόνισε μάλιστα, μεταξύ άλλων, προτιμά τους... πιτσιρικάδες, από μια μεταγραφή αεροδρομίου.

"Όνειρο μου είναι να χτίσω τον Ολυμπιακό από τις ακαδημίες. Μέσα από τα δικά μας παιδιά και η μεγάλη μου επιθυμία  είναι να μεγαλουργήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, βασισμένοι στα δικά μας παιδιά, στα παιδιά του Ολυμπιακού! Χαίρομαι περισσότερο αυτό που γίνεται εδώ, αυτόν τον ενθουσιασμό από μια μεταγραφή αεροδρομίου", υπογράμμισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com