Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Πρωτάθλημα και παραμονή στον ΟΣΦΠ θέλει ο Μαρκάνο


Πειραιάς
Παίκτης του Ολυμπιακού και επισήμως είναι από την Πέμπτη ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και παρουσιάστηκε επισήμως από την ΠΑΕ. Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος διάλεξε το Νο23, τόνισε ότι θέλει να πάρει το πρωτάθλημα με τους Ερυθρόλευκους, ενώ τόνισε ότι ξέρει πολλά για τον Ολυμπιακό από τον Βαλβέρδε και τον Φουστέρ.

«Έχω μιλήσει εκτός από τον Βαλβέρδε και με τον Φουστέρ. Περισσότερο όμως με τον Βαλβέρδε. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω την ομάδα πολύ καλά, γνωρίζω τους νέους μου συμπαίκτες και ειδικά ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που θέλει να ξαναπάρει το πρωτάθλημα», είπε αρχικά στην επίσημη παρουσίασή του και πρόσθεσε αναφορικά με το τι θέση προτιμάει να παίζει:

«Νιώθω ότι μπορώ να ανταποκριθώ και στις δύο θέσεις. Και στη Βιγιαρεάλ, και στην Χετάφε έχω αποδώσει και στις δύο θέσεις».

Σε ότι αφορά το περιεχόμενο της συζήτησης με τον Βαλβέρδε και για το αν του αποκάλυψε για το ποια θέση επιθυμεί να τον χρησιμοποιεί, υποστήριξε: «Μου είπε ότι θα με υπολογίζει ανάλογα με τις συνθήκες κάθε αγώνα»

Αναφορικά με την προοπτική του στον Ολυμπιακό, για το αν δηλαδή βλέπει τους Ερυθρόλευκους ως σκαλοπάτι για να επιστρέψει στη Βιγιαρεάλ ή επιθυμεί την παραμονή του στον Πειραιά, είπε: «Αρχικά έχω έρθει για ένα χρόνο. Αν και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες, τότε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος που έκλεισε τη μεταγραφή με το ταξίδι του στην Ισπανία τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Μαρκάνο στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Αν και είναι νέος σε ηλικία, έχει την εμπειρία από συμμετοχές στην Ισπανία και την Ευρώπη.

»Είναι επιλογή του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου. Θα βοηθήσει την ομάδα. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι τόσο στην περίπτωση του Ιβάν, όσο και του Κοστάνσο υπήρχαν και άλλες ομάδες που τους ήθελαν, αλλά οι παίκτες επέλεξαν να έρθουν στον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό που έγιναν αυτές οι δύο μεταγραφές, γνωρίζοντας όλες τις δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν»

Για τα επόμενα μεταγραφικά χτυπήματα και δη του Κάρλος Σάντσες, ο κ. Βρέντζος σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε. Είναι πάγια τακτική μας να μην ανακοινώνουμε κάτι αν δεν έχει τελειώσει. Να είστε σίγουροι ότι θα ενισχυθεί η ομάδα και είμαστε αισιόδοξοι ότι μέχρι τις 4 Ιουλίου θα έχουν γίνει οι κινήσεις που πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com