Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ


Η χρήση των γηπέδων του Δημοσίου, που βρίσκονται στην είσοδο του "Μικρολίμανου", περιέρχονται στην ευθύνη των επαγγελματιών. Η απόφαση αυτή και η συμφωνία, προέκυψε μετά από σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του βουλευτή Πειραιά κ. Μανώλη Μπεντενιώτη και τη συμμετοχή του διευθυντή της ΚΕΔ και των εκπροσώπων των επαγγελματιών Πειραιά.
Ακόμα, όπως προβλέπει η συμφωνία, ο χώρος που χρησιμοποιείται από τον "Εθνικό" Σύνδεσμο Πειραιά, παραχωρείται στο σωματείο ως χρήση, έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα παραβίασης κανόνων δικαίου.
Για την ολοκλήρωση όμως, της συμφωνίας και την υλοποίηση της απόφασης, αναμένεται να εισαχθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔ (Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου) και να ληφθεί η σχετική απόφαση.
Στη βάση της απόφασης άλλωστε είναι και η εισήγηση της ΚΕΔ μετά από πολύμηνες διαδικασίες και μελέτες.
Ο Βουλευτής Πειραιά κ. Μπεντενιώτης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε σχετικά, ότι «με την απόφαση αυτή, διευθετείται ένα πρόβλημα που χρόνια τώρα απασχολεί το "Μικρολίμανο" και τους καταστηματάρχες της περιοχής. Γι' αυτό, με αυτή την απόφαση, συμπλήρωσε, ο κ. Μπεντενιώτης, ικανοποιείται ένα δίκαιο αίτημα των επαγγελματιών – καταστηματαρχών του "Μικρολίμανου"».
Όπως δήλωσε κατά τη σύσκεψη δε, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και του Σωματείου Πειραιά κ. Γιάννης Τσάκος, η λειτουργία του "Μικρολίμανου" έτσι αναβαθμίζεται, αλλά και η αισθητική του χώρου αποκτά άλλη ποιότητα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com