Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μετά τη μεταφορά πάνω από 700.000 αντικειμένων εκ των οποίων τα 100.000 είναι CD και DVD, τα οποία είχαν κατασχεθεί από αλλοδαπούς παράνομους μικροπωλητές τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο στους δρόμους και τις πλατείες του Πειραιά ξεκίνησε η διαλογή τους, παρουσία της ειδικής επιτροπής στον δήμο Πειραιά.
Η Επιτροπή απαρτίζεται από τον Αναπληρωτή Δημάρχου Αναστάσιο Κάρλε, τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Γεώργιο Δαβάκη, την  Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Πρόνοιας Πασχαλίνα Καλαγιά, από Δημοτικούς Αστυνομικούς με επικεφαλής τον Διευθυντή Δημοτικής Αστυνομίας Μιχάλη Πετρίδη, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Προμηθειών- Αποθηκών Πέτρο Καραβίτη και την Διευθύντρια Καθαριότητας Νότα Καστρινάκη. Επίσης συμμετείχαν Δημοτικοί Αστυνομικοί και Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και της Διεύθυνσης Προμηθειών- Αποθηκών. Την Επιχείρηση παρακολούθησε ο Νομικός Σύμβουλος του Δημάρχου και Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Αγγελόπουλος.
Τα κατασχεμένα αντικείμενα τα οποία ήταν προϊόντα απομίμησης (μαϊμού) μεταφέρθηκαν από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Καθαριότητας με απορριμματοφόρα του Δήμου συνοδεία Δημοτικών Αστυνομικών στο Σχιστό, όπου και καταστράφηκαν.
Τα προϊόντα που δεν καταστράφηκαν επειδή δεν αποτελούν αντικείμενα απομίμησης (μαϊμού) παραχωρήθηκαν στη Δημοτική Επιχείρηση Πρόνοιας προκειμένου να μοιραστούν σε άπορες οικογένειες, άστεγους, ορφανοτροφεία και γενικά σε Ιδρύματα αρωγής αναξιοπαθούντων που λειτουργούν στον Πειραιά. Όσον αφορά τα κατασχεθέντα CD και DVD θα καταστραφούν κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που θα γίνει παρουσία και εκπροσώπων της Α.Ε.Π.Ι. και της ΕΛ.ΑΣ., στην είσοδο των Γραφείων της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ελάτε στο νέο μας site www.pireaspiraeus.com